Friday, July 25, 2014

Beauty | My Lipstick Collection

Hi lovelies!

EN: Except for a few posts about nail polish, this must be my first beauty post ever! Some of you asked me whether I would like to show my lipstick collection once, and of course I love to! As you can see from the photo, my collection isn't that big, to say the least. Maybe a bit unexpected for someone who wears red lipstick 99% of the time, but well, let's just say I'm very true to my favorite colors! At this moment, I own two (!) lipsticks, both shades of red. I'm showing you them in this post, plus I'm sharing how I use one lipstick to create different shades! I hope you'll like it!

NL: Op een paar posts over nagellak na, is dit mijn allereerste beauty post ooit! Sommigen van jullie vroegen of ik een keer een post kon maken over mijn lippenstift collectie en dat doe ik natuurlijk graag! Zoals je al kan zien op de eerste foto is mijn collectie niet bepaald groot. Misschien wat verrassend als je weet dat ik 99% van de tijd rode lippenstift draag, maar laten we maar zeggen dat ik heel trouw ben aan mijn favoriete kleuren! Op dit moment heb ik twee (!) lippenstiften. Allebei tinten rood. Ik laat ze aan jullie zien in deze post en ik vertel hoe ik één lippenstift gebruik voor verschillende tinten. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Beauty fashion blog favorite red lipstick collection catrice artdeco


EN: My absolute favorite one is the bright red one from Catrice. This is the one I wear like ALL the time! It might seem from my outfit photos as if I own different shades of bright red, but depending on my outfit, I apply this one lipstick heavily or less heavily. Sometimes, I prefer a softer shade of red and I gently push the lipstick on my lips allover my lips, for a slightly red effect. Most of the times I wear it heavily applied, but sometimes I also wear it somewhere in between. I hope it's clear what I mean! Next to this lipstick, I own a dark red burgundy-ish color from ArtDeco. I hardly ever wear it, but once in a while I feel like this one fits my outfit better than the bright red one.

NL: Mijn absoluut favoriete van de twee, is de knalrode van Catrice. Deze draag ik echt de héle tijd! Het lijkt misschien op mijn outfit foto's alsof ik veel meer tinten rood nog heb, maar afhankelijk van mijn outfit breng ik deze lippenstift lichter of donkerder aan. Soms wil ik een wat subtielere kleur en dan duw ik de lippenstift als het ware alleen overal zachtjes tegen m'n lippen, zodat er een subtiel rood effect ontstaat. Meestal draag ik hem zwaar aangezet, maar soms ook tussen licht en zwaar in. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is! Naast deze lippenstift, heb ik er ook nog een van ArtDeco in een donkerrode, bijna bordeaux-achtige, kleur. Ik draag hem bijna nooit, maar af en toe vind ik deze toch beter bij m'n outfit passen.

Beauty fashion blog favorite red lipstick collection catrice artdeco

EN: The bright red one from Catrice is called 'Red My Lips' and has number 310 on it. It is available at Dutch shops Kruidvat and Trekpleister and costs €3,99. The one from ArtDeco has number 422 on it. I got it at Douglas for €13,95, but it's probably also available online!
NL: De knalrode van Catrice heet 'Red My Lips' en heeft nummer 310 en hij is natuurlijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99! Die van ArtDeco heeft nummer 422 en kocht ik bij Douglas voor €13,95.


Beauty fashion blog favorite red lipstick collection catrice artdeco

EN: So now, I would love to hear what you think about my first beauty post! I must say, I'm not a beauty pro at all, but I do like sharing what I do know and one of those things is which lipsticks I like! If you have any more requests for (fashion) posts, let me know and I will try my best to make them for you!

NL: En nu wil ik natuurlijk graag weten wat jullie van mijn eerste beauty post vonden! Ik moet zeggen dat ik echt absoluut geen beauty expert ben, maar ik deel wel graag wat ik wél weet en een van die dingen is welke lippenstiften ik fijn vind! Als jullie nog andere verzoekjes hebben voor (fashion) posts, laat het me vooral weten en ik zal m'n best doen!
Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

15 comments

 1. Geweldige kleuren, rood staat je ook heel erg mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Die donkerrood ziet er prachtig uit!

  x

  ReplyDelete
 3. Gorgeous shades! I'm really into red lipsticks, but now I'm trying out some pinks and nudes. I should buy the Catrice one, though! Really pretty :)

  Kisses, Kali
  | Kali's inspiration board |

  ReplyDelete
 4. Mooi! Ik ben ook nog op zoek naar een iets meer donkere lipstick

  ReplyDelete
 5. Mooie kleuren, wel grappig om te zien, ik heb laatst mijn lipsticks geteld en heb er 94 haha!
  Liefs, Ypie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, wooooow! Daar zal je wel een mooi rekje voor hebben dan!

   Delete
 6. I love lipsticks, there is no better accessory. I have about 20 lipsticks on the colour spectrum but bright and dark red is always top of my list

  ReplyDelete
  Replies
  1. I totally agree! A red lipstick finished every outfit!

   Delete
 7. Leuk dat je dit doet, ik kan wel wat beauty tips gebruiken - ben een sul wanneer het op make up aankomt!

  XO vanuit Malta,
  www.b-biche.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik stiekem ook hoor! Maar lipstick is een van de dingen die ik wel kan van make-up! :)

   Delete
 8. Rood is echt jouw kleur gewoon! Vind de donkere zo mooi! x

  ReplyDelete
 9. Die donker rode is heel gaaf! <3
  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog, zou leuk zijn als je mee doet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Wat een mooie kleuren, ik vind die donkere echt tof!

  ReplyDelete
 11. Que cores lindas, amei demais!

  Beijos, Jell & Marcelo
  www.urbanoeretro.com.br

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10