Wednesday, July 9, 2014

June Diary | City Trip, Pinkpop & Moving

Hello loves!

EN: This time I'm trying a different way of showing my monthly diary. I think it looks more fun and playful this way! I hope you'll like it too! In June, I went on a city trip to Maastricht with my boyfriend, I saw The Rolling Stones perform at Pinkpop festival and we got the keys to the apartment which my boyfriend bought! Well, off to the photo collage! Below the collage there's a caption of what you're seeing. And I would love to know whether you like this new way of showing my monthly diary!
NL: Deze keer probeer ik eens een andere manier om jullie mijn maandelijkse diary te laten zien. Ik vind het er zo veel leuker en speelser uitzien! Ik hoop jullie ook! In juni ging ik met mijn vriend naar Maastricht, zag ik The Rolling Stones op Pinkpop en kregen we de sleutels van het appartement dat mijn vriend heeft gekocht! Nou, over naar de collage dan maar! Onder de collage staat een onderschrift van wat jullie allemaal zien. En ik hoor heel graag wat jullie van deze nieuwe manier vinden!

Red Sonja Fashion June Diary City Trip Pinkpop Moving Apartment Maastricht Scroppino Straw Bowler Hat

ENFirst of all #fromwhereIstand with Ellen! She was wearing an actual dress for the first time I can remember, so that had to be captioned of course!

Next to that shot, you can see the keys to the new apartment! Right now we're already living there and we're still working on the bed room. As soon as it's all finished I will certainly show it to you! I also post some shots of all this on my Instagram account (@RedSonjaFashion)!

On the upper right a selfie with the boyfriend (+ my mom's shoulder, haha!) while waiting for The Rolling Stones at Pinkpop!

I bought a super cute belt at Episode in the 9 Streets during a shopping spree with one of my best friends!


Next to that you see the delicious breakfast I had at the hotel in Maastricht. Wow, this breakfast buffet was huge! I loved it!

I reached 1000 followers on Instagram! In the meantime I even reached 1200! I'm so happy with that!

And last, but not least, delicious scroppinos in Maastricht with the boyfriend! Gotta love those! I'm so going to make these myself this summer!

NL: Allereerst een #fromwhereIstand met Ellen! Ze droeg zowaar een jurk voor de eerste keer waar ik ooit bij was, dus dat moest vastgelegd worden!

Daarnaast zien jullie de sleutels van het nieuwe appartement! Inmiddels zijn we verhuisd en nog bezig met het verbouwen van de slaapkamer. Zodra het allemaal af is, zal ik zeker foto's voor jullie gaan maken! Op Instagram (@RedSonjaFashion) post ik ook af en toe een foto hiervan!

In de rechter bovenhoek een selfie met mijn vriend (+ mijn moeders schouder, haha!) terwijl we aan het wachten waren op The Rolling Stones op Pinkpop!

Ik kocht een superleuk riempje bij Episode in de 9 Straatjes tijdens een dagje shoppen met een hele goede vriendin!

Daarnaast zien jullie het heerlijke ontbijtje dat ik at in het hotel in Maastricht. Wouw, dit ontbijt buffet was echt enorm!

Ik bereikte de 1000 volgers op Instagram! Inmiddels heb ik ook de 1200 bereikt! Hier ben ik echt zo blij mee!

En als laatste dronk ik met mijn vriend een heerlijke scroppino in Maastricht! Wat hou ik daar toch van! Ik ga ze zeker ook proberen zelf te maken deze zomer!

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

15 comments

 1. Leuke collage!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 2. Super leuke foto's! En wat tof dat je boven de 1000 volgers op Instagram bent :)

  ReplyDelete
 3. Nice collage, your breakfast looks so healthy.

  http://princessaudu.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The breakfast was very delicious too, so win win!

   Delete
 4. Ellen in een jurkje, woop woop!

  ReplyDelete
 5. Leuke foto's! En een leuke collage!

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd met je volgers! Leuke foto collage.

  x

  ReplyDelete
 7. Mooi die foto's zo!
  En wow, leuk al die volgers!

  ReplyDelete
 8. Ik vind de foto's leuk zo Sonja! Veel plezier nog met fashionweek activiteiten, ik ben aan het werken deze week.

  ReplyDelete
 9. Hmm dat ontbijtje ziet er heeel erg lekker uit.
  Leuk om zo de foto's te laten zien :)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10