Friday, July 18, 2014

Outfit | Pineapple Retro Chique @ MBFWA

Hi sweeties!

EN: Wow, the weather has been tropical in the Netherlands with a capital T! Tomorrow, I'm going to an outside pool with my boyfriend. Can't wait! Today, I'm showing you my second outfit from Amsterdam Fashion Week. The weather was not that tropical yet, but it was already very warm, so I went for a retro chique summer look! I'm so in love with the skirt! I love pineapple print! Which is actually pretty strange considering that I never used to even like the taste of pineapples, but I grew into it! I saw this skirt first on Sharon and immediately loved it. She told me it was from Primark, but I didn't have time to visit Primark as I was so busy moving. Then, when she was in Primark again she called me and asked whether she should bring one for me. Oh, yes please! So, thanks Sharon! The total look of this outfit seems black and white with a pop of yellow and red. I like it! How about you?

NL: Wouw, wat een tropisch weer is het zeg! Morgen ga ik met mijn vriend zwemmen in een buitenzwembad en ik heb er superveel zin in! Vandaag laat ik jullie mijn tweede outfit van Amsterdam Fashion Week zien. Het weer was toen nog niet tropisch, maar wel al erg warm, dus ging ik voor een retro chique zomer look! Ik ben zo verliefd op de rok! Ik ben echt gek op de ananasprint! En dat is eigenlijk best vreemd als je je bedenkt dat ik ze vroeger niet eens lekker vond. Inmiddels kan ik ze soms wel waarderen. Ik zag deze rok het eerst bij Sharon en vond hem gelijk al geweldig. Hij bleek van Primark te zijn, maar ik had het veel te druk met verhuizen om naar de Primark te gaan. Toen ze weer in de Primark was belde ze me op om te vragen of ze er een voor me mee moest nemen. Ja, graag! Dankjewel dus Sharon! De outfit heeft een zwart wit look met een vleugje geel en rood. Wat vinden jullie ervan?

Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage

Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage
Amsterdam Fashion Week Blogger Outfit Retro Chique Summer 2014 Pineapple Primark Skirt Vintage

I'm wearing

Top - H&M
Skirt - Primark
Belt - H&M
Peep toes - Pinup Couture via TopVintage
Floppy hat - Six
Purse - Thrifted
Cherry earrings - From a closing sale

Photos by Virgit Canaz

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

25 comments

 1. Je rok is zo leuk ik ben gek op de ananas print. Helaas heb ik nog steeds niet een skater jurk met deze print gevonden.
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Je komt er vast nog wel eentje tegen :)

   Delete
 2. Supermooie, retro look<3 Heel leuk met die rode accessoires!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke, zomerse print! Zoals altijd sta je er weer super mee :)

  ReplyDelete
 4. De rok is echt super! Hij staat je mooi. Hopelijk heb je lekker gezwommen vandaag, het weer was er echt perfect voor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb die dag zeker heerlijk gezwommen! Weer was er idd perfect voor! :)

   Delete
 5. Die rok is zooo leuk! Volgens mij heb ik je er nog in zien lopen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heee, leuk dat je me gezien hebt! Als je wil mag je me ook wel aanspreken hoor de volgende keer :)

   Delete
 6. Wat een leuke rok! Ik hou van een ananasprintje. Lekker zomers!

  x

  ReplyDelete
 7. Prachtige fotos en die rok staat je super! x

  ReplyDelete
 8. You look adorable, amazing pictures

  http://abdelkhalekleblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. ok i literally GASPED when I saw this outfit! that print skirt is amazing, but when paired with that statement red purse and the floppy hat- it's just stunning.

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's en die rok staat je fantastisch. Ook echt een super toffe print, past ook goed bij dit weer :).

  ReplyDelete
 11. Super leuk! Ik vind die rok ook erg leuk, jou staat die net zo goed als hij Sharon deed!

  xx Riëlle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om te horen Riëlle! Vond 'm bij Sharon ook heel mooi inderdaad!

   Delete
 12. waaauuuww wat een mooie outfit zeg en ook de foto's!

  ReplyDelete
 13. Ik vind deze rok zo leuk! En had niet verwacht dat die van de Primark was! x

  ReplyDelete
 14. Super leuk chick! Vind deze rok ook echt zo gaaf! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 15. Ik ken niet veel mensen die zo een rok zou staan maar het staat je gewoon echt prachtig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, superlief van je! Zo'n rok kan heel veel mensen wel leuk staan hoor! Het hangt er maar vanaf hoe je 'm combineert! :)

   Delete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10