Monday, July 14, 2014

Outfit | Vintage Emerald Chique @ MBFWA

Hi dears!

EN: Saturday was the first night of this Amsterdam Fashion Week for me! I went to the SIS by Spijkers & Spijkers show. Later, I will make a post about all the shows I went to including my favorite designs! For now, I would like to show you my outfit from the first night. Due to the fact that we just moved into our new place, all my clothes are still packed in boxes, which makes putting together an outfit slightly more challenging, haha! I quickly decided to wear this dress with this belt, heels and purse, as I've head this combo in my mind ever since the moment I bought the belt. Isn't this just the most gorgeous vintage belt you have ever seen?! To me, it is! Then, I only needed to find the earrings and bracelet and I was all set and ready to go, including a few paint splatters that didn't seem to want to be rubbed off my arm, haha! What do you think of this look?
NL: Zaterdag was voor mij de eerste avond van deze Amsterdam Fashion Week. Ik ging naar de SIS by Spijkers & Spijkers show. Er komt nog een post over alle shows waar ik heen ben geweest en mijn favoriete designs! Voor nu laat ik jullie graag mijn outfit van de eerste avond zien. Doordat we net verhuisd zijn, zit al mijn kleding nog in verhuisdozen. Dit maakt het samenstellen van een outfit tot een ware uitdaging, haha! Gelukkig wist ik al dat ik deze jurk, riem, hakken en het tasje aan wilde. Deze combi had ik al in m'n hoofd sinds ik de riem heb. Is dit niet de mooiste vintage riem die je ooit gezien hebt?! Wat mij betreft wel! Ik hoefde alleen nog de oorbellen en armband op te speuren en ik was klaar om te gaan, inclusief wat verfspatters op mijn arm die ik er ├ęcht niet meer afkreeg, haha! Wat vinden jullie van deze look?

Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger

Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger
Outfit vintage emerald belt chique gala split dress MBFWA AFW Fashion Week Amsterdam Blogger

I'm wearing

Split dress - H&M
Emerald belt - Vintage (gift from mom, thanks!)
Purse - Vintage (from the same gift ;-) )
Earrings - New Yorker
Bracelet - Bijou Brigitte
Strappy heels - Zara

Photos by Sharon Teeuwen

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

15 comments

 1. Je ziet er prachtig uit Sonja !!

  Xx liefs
  Yasmin

  ReplyDelete
 2. Prachtig hoor! Erg classy deze outfit!

  ReplyDelete
 3. Wauw, je ziet er prachtig uit Sonja! Ik vind je jurk onwijs mooi, vooral in combinatie met je riem! xo

  ReplyDelete
 4. Wat zijn je foto's mooi geworden! En prachtig riem! x

  ReplyDelete
 5. Prachtige look! Echt heel leuk hoe je oorbellen en riem matchen! x

  ReplyDelete
 6. Wauw, echt een supermooie, classy en stijlvolle outfit! Geweldig<3
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Dit staat je echt onwijs goed! Ook mooi die voering van de jurk.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 8. Mooi chica! De foto's zijn mooi geworden <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Stond je ook heel erg mooi! :)

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit! Vind de jurk ook erg mooi :)

  x

  ReplyDelete
 11. Sooooo classy!!! Super stunning <3

  X Lily

  ReplyDelete
 12. Ik zei je al eh die riem prachtig mop .
  Liefs,
  Virgit
  www.preppyfashionist.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10