Saturday, August 30, 2014

Outfit of the Month | August

Hi dears!

EN: Tomorrow, it's already the last day of August. Oh, how time flies! I'm so not ready for summer to be over yet! Luckily, we should be having a few last summer days in the beginning of September! Anyway, it's time for my monthly recap and poll again! I'm lining up all my outfits of August and it's up to you to say which one is your favorite! You can let me know by voting for the poll and of course also by leaving a comment! I'm very curious! I'm also showing the winner of July!

NL: Morgen is alweer de laatste dag van augustus. Oh, wat vliegt de tijd toch! Ik moet er echt nog niet aan denken dat de zomer alweer over zou zijn! Gelukkig krijgen we als het goed is nog wat laatste zomerdagen begin september! Anyway, het is weer tijd voor mijn maandelijkse outfit recap en poll! Ik laat jullie al mijn outfits van augustus zien en dan is het aan jullie om te laten weten welke je favoriet is! Dat kan je doen door te stemmen op de poll en natuurlijk door een reactie achter te laten! Ik ben benieuwd! Ik laat  ook de winnaar van juli zien!


Which is your favorite outfit?


 

Links: Outfit 1 | Outfit 2 | Outfit 3 | Outfit 4 | Outfit 5 | Outfit 6 | Outfit 7 | Outfit 8

And the winner of July is...


Faux Leather & Kimonos with a dashing 51% of your votes!Love,

Sonja


Follow on Bloglovin
                                                                                                                              Previous post: 
                                                                                                                              Outfit | Here Comes the Sun

16 comments

 1. De tijd gaat echt snel ja! Ik heb gestemd op outfit nummer 7. Het was echt een moeilijke keuze, want ik vind 4 en 6 ook geweldig!

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je stem! 7 is ook een van mijn favorieten van deze maand! :)

   Delete
 2. Ik heb gestemd op nummer 5, maar ik vind 3 & 1 ook zó leuk!

  ReplyDelete
 3. outfit nummer 7!
  Je hebt een mooie, klassieke stijl! Heel uniek en eigen!

  ReplyDelete
 4. Moeilijk, gelukkig kan ik op meerdere looks stemmen haha!

  love, Turn it inside out

  ReplyDelete
 5. Wat heb je een prachtige outfits! Ik zou echt zo graag iemand willen die mij kan fotograferen, maar helaas. Dan maar genant met een statiefje :P Ik vind de laatste en nummer 3 te gek.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En inderdaad lastig! Zo heb ik het in het begin ook gedaan hoor! Ik zou gewoon wat bloggers benaderen die bij je in de buurt wonen! :)

   Delete
 6. Hele leuke draagbare (! :) ) outfits!! De look van Juli is helemaal top!
  xx, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 7. It was so hard to pick one, you have such an amazing style! I finally decided to pick 7 (:

  - Naomi

  ReplyDelete
 8. Weer mooie looks girl!! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 9. Leuk overzicht heb je weer gemaakt! Hoe maak je eigenlijk zo'n poll aan?

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10