Thursday, August 14, 2014

Trend | Let's Co-ordinate!

Hello my loves!

EN: One of my favorite trends this summer must be the co-ords, or coordinates trend! Co-ords are sets of a top and pants or a skirt that have the same print. Thus, coordinating your separates! I love myself a matchy matchy outfit every once and a while and these sets are just the perfect way to create such a look! Especially the sets including a crop top stole my heart. It totally fits in with the 50s style I love so much, as well! I own one coordinate set, which I bought last year. It's a high waisted midi skirt and crop top in yellow with a Hawaii-ish print on it. Little did I know both Hawaii prints and coordinates as well as yellow would be on trend this summer! So, you can expect an outfit of me in that set again very soon! But still, I would love to own some more of these sets! Every single one of the below sets is high on my wish list! What do you think of this trend? And which of the below sets is your favorite?
NL: Één van mijn favoriete trends deze zomer is de co-ord of coordinate trend! Co-ords zijn setjes van een top en een broek of rok met dezelfde print. Het coördineren van je outfit dus! Ik hou wel van een matchy matchy outfit op z'n tijd en deze setjes zijn perfect om zo'n type look te creëren! Vooral de sets met een crop top hebben echt mijn hart gestolen. Het past ook zo fijn bij de jaren '50 stijl waar ik zo gek op ben! Ik heb al één coordinate set, die ik vorig jaar heb gekocht. Het is een midi rok met een crop top in het geel met een Hawaii-achtig printje erop. En nu zijn zowel Hawaii prints als coordinates als geel trends deze zomer! Je kan dus snel weer een outfit van mij verwachten in dit setje! Toch zou ik graag nog meer van dit soort setjes hebben. Alle setjes die je hieronder ziet staan hoog op mijn wish list! Wat vinden jullie van deze trend? En welke set uit de collage is je favoriet?

Coordinates or Co-ord matching sets trend Spring Summer 2014 collage

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

18 comments

 1. Ik vind die van Boohoo en New Look erg leuk!

  ReplyDelete
 2. Ik hou van co-ords! Die van asos en boohoo vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Zo leuk Sonja! Ik hou van deze trend, heb zelf ook een paar setjes :)
  Je hebt dit trouwens ook heel leuk vormgegeven!

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, superleuk om te horen Iris! Vooral omdat ik jouw posts ook altijd heel mooi vormgegeven vind!

   Delete
 4. Leuke inspiratie! Die van New Look vind ik geweldig!

  ReplyDelete
 5. Ik vind de co-ord trend echt geweldig! De items die je hebt gekozen zijn ook super leuk! Ik jou wel in alle setjes die je hebt uitgekozen! Die van de H&M & New Look wil ik wel in mijn kledingkast.

  x

  ReplyDelete
 6. Aah zo leuk! Die met lieveheersbeestjes is zo schattig!

  ReplyDelete
 7. Niet helemaal mij ding, maar die van de H&M vind ik wel weer erg leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat kan! Die van H&M vind ik zeker ook heel leuk!

   Delete
 8. Ik wil er nog graag een met een bustier en skater rokje.

  ReplyDelete
 9. Jaaa I love co-ords! Ik wil er al een tijdje eentje, maar kan ze eigenlijk alleen maar online vinden (en koop liever in de winkel). Maarja. Misschien moet ik toch maar ergens eentje bestellen online ;)

  xoxo Rosanne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik heb wel een beetje hetzelfde hoor! In winkels hebben ze ze geloof ik wel maar dan hangen de boven- en onderkant apart ergens denk ik?

   Delete
 10. leuwke setjes die van de motel rocks vind ik denk ik de mooiste maar die van de new look is ook wel mooi

  ReplyDelete
 11. Ik vindt Motel Rocks het mooiste

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10