Thursday, September 18, 2014

9x Lovely Shoes to Wear This Fall

Hello loves!

EN: At this moment, we're still ejoying a nice Indian summer in the Netherlands, but fall will kick in sooner or later. So, time to start looking at nice shoes for fall and winter! In my case, a rather necessary search, as I recently discovered that about 90% of my shoes have peep toes. Great to wear in summer of course, but less practical in fall and winter. Although you can still wear them in fall with some cute lace socks in them, like I discussed in this trend article. Anyway, it's always fun to see what beauties we might be able to wear on our feet in the next season! In this post, I'm showing you 9 pairs of fall shoes from Intreza, which I would all love to decorate my feet with!

NL: Op dit moment genieten we gelukkig nog van een mooie nazomer, maar binnenkort wordt het toch echt herfst. Tijd dus om te gaan kijken naar leuke schoenen voor de herfst en winter! Voor mij zeker niet onbelangrijk, want ik heb laatst ontdekt dat verreweg het merendeel van mijn schoenen open tenen heeft. Heel leuk in de zomer, maar minder praktisch in de herfst en winter. Alhoewel ze in de herfst best nog kunnen met een paar mooie sokjes met kant erin, zoals ik in dit trend artikel schreef. In ieder geval is het altijd leuk om te kijken wat voor moois we het komende seizoen aan onze voeten zouden kunnen treken! In dit artikel laat ik 9 paar herfst schoenen van Intreza zien, die ik met alle liefde zou dragen!

Intreza shoes to wear in fall herfst schoenen


EN: My absolute favorite is the cognac colored Mary Jane pump in the middle. A gorgeous color (in which I do not own any pair yet!), a beautiful shape and I immediately imagine a ton of outfits to wear them with. Always  good sign!

Below, you find flat patent ankle boots. I'm not much of a flat shoes kind of person, but I do feel like a pair of flat boots is a must have. Right now, my wardrobe is lacking them. These will do the job just right!

Next to that, I also selected some other ankle boots which I all love and which all come in beautiful fall appropriate colors. Out of those, the black one on top is on top of my wishlist. I already own a pair like that, but I've worn it so often that I seriously need replacement.


And last, but not least, the dark red toned burgundy pumps on the bottom! Also, perfect colors for fall and great to spice up any outfit!

Which is your favorite? And are you already shopping for fall shoes? 
NL: Mijn absolute favoriet is de cognackleurige Mary Jane pump in het midden. Een prachtige kleur (waarin ik nog geen enkel paar heb!), een prachtig model en ik zie zo al allemaal outfits voor me waar ik ze bij zou kunnen dragen. Altijd een goed teken!

Eronder zie je een laag lak enkellaarsje. Ik ben niet zo van de platte schoenen, maar ik vind wel dat een paar platte laarsjes een must have is. Op dit moment mis ik die nog in mijn kast. Deze vind ik heel mooi!

Daarnaast heb ik nog wat enkellaarsjes geselecteerd die ik ook allemaal heel mooi vind en mooi passen bij de herfst qua kleur. Daarvan staat de zwarte bovenaan in het midden het hoogst op mijn verlanglijstje. Ik heb namelijk al een soortgelijk paar en die heb ik zó vaak gedragen dat ze inmiddels aan vervanging toe zijn.

En als laatste, selecteerde ik twee donerrood getinte bordeaux pumps. Ook perfecte kleuren voor de herfst en heel geschikt om je outfit mee af te maken!

Welke is jouw favoriet? En zijn jullie al aan het shoppen voor herfst schoenen?

Love,

Sonja


Follow on BloglovinAdvertorial

15 comments

 1. Eigenlijk moet ik ook nog wat praktische najaar/winter schoenen hebben. Een paar (meerdere ahum) goede pumps heb ik wel, open tenen doe ik niet aan. Maar gewoon lekkere booties met platte zool of klein hakje is nog een must bij mij in de kast die toch nog leuk en elegant staan bij mijn outfits. Mocht ik kiezen uit de pumps uit de afbeelding zou ik voor één van de twee rode gaan, zouden ongelofelijk leuk staan bij mij nieuwe winterjas :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bij mij missen juist de pumps, vreemd genoeg, haha! Misschien zijn de lage lak laarsjes dan wat voor jou, als je nog praktische schoenen zoekt! :)

   Delete
 2. wauw erg mooi ziet er goed uit liefs

  ReplyDelete
 3. Jaa, die middelste! Rechtsonder vind ik ook heel mooi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, die vond ik toevallig ook allebei echt wat voor jou! :)

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ik vind die zwarte rechts met een open voorkant helemaal te gek!

  ReplyDelete
 6. Ik vind de zwarte laarsjes in 't midden heel gaaf! Zelf zoek ik ook nog naar laarsjes voor in de winter, maar 't is zo lastig om te kiezen :p xo

  ReplyDelete
 7. I'm agree with you dear!!! Kisses,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/

  ReplyDelete
 8. Nr 4 vind ik echt heel gaaf! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 9. Die bruine in het midden zijn zo mooi, waauww!!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10