Thursday, September 4, 2014

Shoplog | IJ Hallen, Vintage Per Kilo & Zara Sale

Hello loves!

EN: I did some great shopping lately! I went to a huge flea market with my mom, I went to a vintage per kilo event and I got some nice bargains from the Zara sale! Today, I'm showing them to you in a video! Eventhough the video is in Dutch, you could still skip through it to see my buys! Next time, I will also add photos to posts like these, but my camera wasn't cooperating. So, I hope you like to see my buys through this video as well! I'm planning to make more fashion related videos, so if you have an idea, just let me know! Would you like to see outfit videos, for example? And, what do you think of my buys?


NL: Ik heb de laatste tijd lekker geshopt! Ik ben naar de IJ Hallen geweest met mijn moeder, naar een vintage per kilo event geweest en ik heb ook nog wat leuks gescoord in de Zara sale! Het leek me dus wel weer eens leuk om deze aan jullie te laten zien door middel van een shoplog video! Als je geen zin hebt om de hele video te kijken, kan je natuurlijk ook erdoorheen skippen om m'n aankopen te bekijken, haha! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik ben van plan om vanaf nu meer video's te gaan maken, dus als jullie nog leuke idee├źn hebben voor mode video's, laat het vooral weten! Zouden jullie outfit video's bijvoorbeeld leuk vinden? En wat vinden jullie van mijn aankopen?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

5 comments

 1. Leuk om je een keer in het echt te zien :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 2. Leuk chick! Dit moet je vaker doen :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 3. leuk filmpje het duurde inderdaad wat lang ik heb een Google account gemaakt dus ik heet ilyfxxx en niet anoniempje

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10