Wednesday, October 22, 2014

10x Pretty Fall Sweaters

Hi dears!

EN: Yesterday's storm made it very clear that fall has really really kicked in now, so it's time to look out for some pretty fall sweaters! I browsed the internet and I found some true sweater gems. I'm showing them to you in this post. I'm so in love with the mint cardigan from Very Cherry. If I still have money left after my New York trip (I'm going in less than 2 weeks!!), I'm definitely buying it! And I actually already bought the polka dotted fluffy one from Forever 21! Did you buy new jumpers yet? And which one of these is your favorite?
NL: De storm van gisteren heeft het maar even duidelijk gemaakt dat het nu ├ęcht herfst is. Tijd dus om op zoek te gaan naar mooie herfst truien! Ik ben op zoektocht gegaan en ik heb een aantal prachtige exemplaren weten te vinden! Ik ben zo verliefd op het mintgroene vestje van Very Cherry. Als ik nog geld overheb na mijn reis naar New York (ik ga al over minder dan 2 weken!!) dan koop ik hem zeker! De fluffy trui van Forever 21 heb ik zelfs al gekocht. Hebben jullie al nieuwe truien gekocht? En welke van deze is je favoriet?

Collage with pretty vintage retro style fall / autumn sweaters and jumpers
H&M | Very Cherry | Top Vintage Black | Top Vintage Green | Forever 21


Collage with pretty vintage retro style fall / autumn sweaters and jumpers
Primark (not online) | Very Cherry | Vila | New Yorker (not online)


Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

10 comments

 1. Dat mint groene vestje is inderdaad heel erg leuk!

  ReplyDelete
 2. Ik vind truien met daaronder een blouse met zo'n kraagje erg leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, dat vind ik ook superleuk! Leuke manier om een trui net wat chiquer te maken!

   Delete
 3. Wauw wat een prachtige truien! Die van F21 is leukk en de trui van Very Cherry past perfect bij je, haha.
  Xo Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Emma! Ja he? Helemaal mijn ding! :)

   Delete
 4. Ik ben nog opzoek naar de perfecte coltrui :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind de cropped coltrui van H&M echt superleuk! :D

   Delete
 5. Wat een leuke truien! Ik vind de truien van New Yorker heel tof :) xo

  ReplyDelete
 6. Leuke inspiratie! Ik heb nog geen trui gekocht maar wil graag een roze of een grijze exemplaar! Ook wilde ik dit jaar voor kasjmier gaan maar dat kan helaas erg prijzig zijn! I ga dan in Amerika kijken. Wat leuk dat jij ook heen gaat! Heel veel plezier!!

  xx, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10