Friday, October 10, 2014

Personal | My Wardrobe Report

Hi sweeties!

EN: A little while ago, I Love Fashion News, the biggest fashion website of the Netherlands, contacted me asking whether I would like to take photos of my closet for their 'Wardrobe Report'. I was super honoured that they asked me, so last week my report finally came online! After moving to a new place, our new closet is now all finished, so I thought it would be fun to show these photos on my blog as well! I hope you'll like it!
NL: Een tijdje terug ontving ik een mailtje van I Love Fashion News of het mij leuk leek foto's te maken van mijn kledingkast voor hun Wardrobe Report rubriek. Ik vind het superleuk dat ze mij daarvoor gevraagd hebben, dus vorige week kwam dan eindelijk mijn report online op de site! Aangezien na onze verhuizing onze gloednieuwe kledingkast nu af is, leek het me wel leuk om de foto's ook op mijn blog te laten zien! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: This is my closet! The door on the far right, is the bf's ;-)
NL: Dit is mijn kledingkast! De meest rechter deur is van mijn vriend ;-)


Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: In the two doors on the far left, I keep my bags, a part of my shoe collection and accessories, my vintage evening gloves and a part of my hats and fascinator collection.
NL: In de twee meest linkse deuren bewaar ik mijn tassen, een deel van mijn schoenen en accessoires, mijn vintage avondhandschoenen en een deel van mijn hoeden en fascinators.

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: This hat was especially made for me by milliner Evelien from hat label Eudia as a good bye present after my internship there. So, this is one of the most special items in my wardrobe! If you click here, you can see an outfit I wore with this hat.

NL: Deze hoed heeft de hoedenmaakster (Evelien van Eudia) waar ik stage liep speciaal voor mij ontworpen als afscheidscadeautje. Dit is dus echt een van de meest bijzondere items in mijn garderobe! Als je hier klikt kan je een outfit zien waarbij ik deze hoed op had. 

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: Above, you can see a part of my pearl jewelry collection. I'm really addicted to pearls! It looks great with really everything and it always adds a chique touch to your outfit!

NL: Hier zien jullie een deel van mijn parel sieraden verzameling. Ik ben echt gék op parels! Het past overal bij en het geeft altijd net die chique touch aan je outfit!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: These are some of my most precious vintage buys. I display the pillbox hat and the bags in a cabinet in the living room.

NL: Dit zijn een aantal van mijn meest dierbare vintage aankopen. Het pillbox hoedje en de tasjes bewaar ik in een vitrinekast in de woonkamer, ter decoratie!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: I love the Pinup Couture heels! They sell gorgeous 50s style pumps and their size 7 fits exactly like a size 5,5. And that's exactly my size!

NL: Ik ben gek op pumps van Pinup Couture! Ze verkopen prachtige 50s stijl pumps en hun maat 37 valt precies als een maat 35,5. En laat dat nou net mijn maat zijn!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: The middle part of my closet! Here, I keep all my skirts, trousers, tops, blouses and flat shoes.

NL: Het middelste gedeelte van mijn kast! Hier bewaar ik al mijn rokken, broeken, tops, bloesjes en platte schoenen.

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: I keep my hanging earrings and small necklaces on this cute little rack on my vanity! I keep all my stud earrings in the drawer on the right.
NL: Mijn hangoorbellen en kleine kettingen bewaar ik aan dit sieradenrekje op mijn make-up tafel! In het rechter laatje zitten al mijn knopjes oorbellen.

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: My favorite jewelry! Next to pearls, I also love bright red, emerald green and cobalt blue. The cherries are my absolute favorite! I wear them all the time! Only, I recently lost one of them. I'm still hoping the other one will return to me somehow...
NL: Mijn favoriete sieraden. Naast parels ben ik ook gek op knalrood, smaragdgroen en kobaltblauw. Met de kersenoorbellen kan je me echt uittekenen! Ondanks dat ik er kort geleden een ben verloren. Ik hoop nog steeds dat hij weer ergens opduikt...


Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: Some of my favorite accessories! The red bag doesn't even have its own spot in my closet, because I practically take it with me wherever I go.
NL: Nog een aantal van mijn favoriete accessoires. De rode tas heeft niet eens een plekje in mijn kast, omdat ik hem praktisch elke dag met me meeneem!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: And the last part of my closet! Here's where I keep my longer dresses, jackets, another part of my hat collection and my favorite shoes of the moment!

NL: En het laatste deel van mijn kast! Hier hangen mijn langere jurken en jasjes, bewaar ik nog een deel van mijn hoedencollectie en staan mijn favoriete schoenen van het moment!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: Two lovely jackets for special occasions and a gorgeous vintage top with embroidery. I don't wear these items very often, but they are certainly favorites!
NL: Twee prachtige jasjes voor speciale gelegenheden en een mooie vintage top met kralenborduursel. Deze items draag ik niet vaak, maar zijn zeker favorieten!

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: Vintage hats! I love them so much and I like to wear them to special occasions and Caro Emerald concerts. My collection keeps on growing and growing! I recently wore the veiled hat to a Caro Emerald concert!
NL: Vintage hoedjes! Ik ben er gek op en ik draag ze graag naar speciale gelegenheden en Caro Emerald concerten! Mijn verzameling blijft maar groeien! Het rechter hoedje met gaas droeg ik laatst nog naar een Caro Emerald concert.

Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: Two dresses that are both special to me! The left one because it's super cute and special and because my boyfriend got it for me in Paris. The right one, because it was my first big project on the sewing machine. Click here for my last outfit with the left dress and here for my last outfit with the dress on the right.
NL: Twee jurken die speciaal voor me zijn! De linker omdat hij superleuk is én omdat mijn vriend hem voor me gekocht heeft in Parijs en de rechter omdat het mijn eerste grote project op de naaimachine is. Klik hier voor mijn laatste outfit met de linker jurk en hier voor mijn laatste outfit met de rechter jurk.


Vintage Fashion Blogger Red Sonja Wardrobe. Closet from IKEA.

EN: And yet another part of my hat collection! I also love berets and I also will be wearing the turban hats trend from last winter again this year!


So, what do you think of my closet and wardrobe? I hope you liked seeing this little peak into my closet!

NL: Nog een deel van mijn hoedencollectie! Ik ben ook gek op baretten, en de tulband mutsjes, die afgelopen winter een trend waren, ga ik dit jaar ook weer met plezier dragen!

Dus, wat vinden jullie van mijn kledingkast en garderobe? Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn kledingkast!

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

28 comments

 1. Wow! Wat een kast. Jealous! haha. Super leuk!

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dankjewel! :D Ik ben er ook heel blij mee! Heb 'm pas sinds kort!

   Delete
 2. Super mooie kast en je hebt heel veel prachtige en bijzondere kleding en accessoires! Love it! :-)

  ReplyDelete
 3. Van dit soort dingen krijg ik dus zin mn eigen huisje in te gaan richten :)

  ReplyDelete
 4. Ah wauw, wat een geweldige kast! Heel mooi1

  ReplyDelete
 5. Wauw, dit is echt mijn droomkast! Hij ziet er prachtig uit zeg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Suze! Ik ben er zelf ook heel blij mee! :D

   Delete
 6. Wat een mega grote kast heb jij! Wel super mooi ingericht zeg! Heel erg netjes. Dat van mij ziet er nooit uit, omdat ik nooit weet wat ik aan moet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dat heb ik ook weleens hoor! Maar ik ruim het daarna dan weer op, omdat ik het veel overzichtelijker vind dan! :)

   Delete
 7. Die stekelige peertjes bovenop je kast maken het af ;)

  ReplyDelete
 8. Waauw wat een prachtige kast en wat heb je hem mooi ingericht!

  ReplyDelete
 9. Wow, ik ben jaloers! Wat een ruimte en wat een mooie kast

  ReplyDelete
 10. Hi Sonja,

  Jouw kast is als een candy store voor mij! Dat beige hoedje is écht mijn ding. Keep up the good work! :)

  Liefs, Roxanne

  ReplyDelete
 11. Beautiful wardrobe! xx

  reallyliteral.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie post, Sonja! Prachtige foto's en een super leuk verhaal erbij! Jouw kast en jouw garderobe zijn erg mooi samengesteld!
  xx, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om te horen dat je het leuk vindt, Marky! :) Dankjewel!

   Delete
 13. Wauw, je kleerkast is echt jaloersmakend :) Dat jurkje uit Parijs met wolkjesprint is zoooo mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Liese! Dat jurkje vind ik zelf ook superleuk! :D

   Delete
 14. Wauw, wat gaaf! Wat een prachtige foto's. Je kast is fantastisch!

  ReplyDelete
 15. wauw ik ben echt verliefd op je mega kast! hele toffe foto's ook!

  ReplyDelete
 16. Wow wat een mooie kast! En de inhoud nog mooier... Leuk om te zien!
  Ik probeer het ook altijd zo netjes te houden, maar helaas is dat meestal maar voor een dag :P

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10