Saturday, October 4, 2014

Outfit | Wearing Flats for the Primark Opening

Hi there!

EN: Last Tuesday, I went to the opening of the new Primark store in Arnhem. In this post, I'm showing you the outfit I wore to the event. I decided to wear these patent nude brogues, because I would be walking a lot. This is only about the third time I'm wearing them on the blog. Only shortly after I got them, I decided to go to a rock 'n roll in the park event and I literally danced holes in the soles, haha! Now, I finally got them fixed and I can wear them again! I love how they are flat and very comfortable to walk on and chique and classy, at the same time! And I decided to wear one of my pearl necklaces on my back! I think it gives a nice touch! What do you think of it? 
NL: Afgelopen dinsdag ging ik naar de Primark opening in Arnhem. In deze post laat ik jullie de outfit zien die ik daarnaartoe aan had. Ik besloot om mijn nude kleurige lak brogues te dragen, aangezien ik waarschijnlijk veel moest gaan lopen. Dit is pas de derde keer dat ze op mijn blog staan. Kort nadat ik ze kocht, besloot ik ze namelijk aan te doen naar een rock 'n roll in het park event en danste ik letterlijk de zolen kapot, haha! Nu heb ik ze eindelijk laten repareren en kan ik ze weer aan! Het is zo fijn dat ze tegelijkertijd chique en classy zijn én comfortabel om de hele dag op te lopen! Ik draag een van mijn parelkettingen trouwens op mijn rug! Ik vind het wel een leuke twist! Wat vinden jullie ervan?

Vintage fashion blogger outfit with a pearl back necklace and lace crop top

Vintage fashion blogger outfit with a lace crop top and midi pencil skirt
Nude patent brogues
Black vintage fashion blogger outfit with a lace crop top and midi pencil skirt
Black vintage fashion blogger outfit with a lace crop top and midi pencil skirt
Black vintage fashion blogger outfit with a lace crop top and midi pencil skirt
Pearl back necklace red hair fashion blogger
Black vintage fashion blogger outfit with a lace crop top and midi pencil skirt
Red hair, lace crop top and layered pearl necklace

I'm wearing

Lace crop top - H&M
Bandeau / Tube top - DIY (here)
Midi pencil skirt - H&M
Brogues - Mode Musthaves
Layered pearl necklace - SIX
Pearl back necklace - Primark
Double pearl earrings - House of Lou

Photos by Simone Vogel

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

17 comments

 1. Hele mooie outfit, die oorbellen zijn echt heel erg leuk!

  ReplyDelete
 2. You look really goof in this outfit! Love your hair!

  www.julialundin.com

  ReplyDelete
 3. Mooie outfit! Ik hou zó van die parelketting! Ik heb op GS het Kringloopwinkel/vintage topic gestart, ik volg je aankoopjes enzo. ook in het topic! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Roxanne! Aah, heb jij dat topic gestart? Leuk! Ik kijk daar inderdaad ook heel vaak in! Moet mijn laatste kringloop/vintage aankopen nog steeds fotograferen, haha! Snel maar doen! :)

   Delete
 4. Hi Sonja and congratulations for this outfit! You are beautiful as always! Kisses,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/
  https://www.facebook.com/eniwherefashion

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een stijlvolle outfit! Die ketting op je rug is inderdaad een leuke twist!
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Je ziet er weer prachtig uit babe! Je schoenen vind ik echt geweldig! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks meis! De schoenen zijn inderdaad ook echt wat voor jou :)

   Delete
 7. Perfect shoes for when heels won't do! You look lovely, as ever. Kx

  ReplyDelete
 8. Great outfit:))))
  Follow me and I will follow you back?
  Kisses
  http://asja91.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Wauw prachtige outfit, echt klasse. Je top en schoenen zijn geweldig!

  ReplyDelete
 10. Je zag(/ziet) er prachtig uit! En je schoentjes zijn zo leuk! x

  ReplyDelete
 11. Ik vind die schoenen er zo schattig uitzien! En de rest van je outfit is ook heel mooi!
  x,
  Indy

  www.xmybeautyblog.blogspot.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10