Tuesday, October 28, 2014

Outfit | Mixing Prints

Hi sweeties!

EN: Ever since I saw the double sided tartan and houndstooth scarf at Zara last year, I had my mind set on one. Unluckily, the Zara scarf was sold out before I could get my hands on one. But then Primark decided to make one for this year's collection! Hurray! So, now I have one as well! And I'm so in love with it! I wear it every time I go outside. It makes every outdoor outfit look so special! The outfit I'm showing you today, is an outfit I like to wear when I go for a walk the forest with my boyfriend. I wore this combo quite a few times already, so I thought it was about time to capture it for you, haha! I really like the small houndstooth print on the pants, combined with the larger houndstooth print and tartan print on the scarf. How about you? What do you think of this look?
NL: Vanaf het moment dat ik de dubbelzijdige tartan en houndstooth sjaal van Zara zag vorig jaar, heb ik mijn zinnen erop gezet. Helaas was die van Zara al uitverkocht voor ik er een had weten te scoren. Maar toen besloot Primark er ook een te maken! Hoera! Nu heb ik er dus ook een! En ik ben er zó verliefd op! Ik draag hem echt elke keer als ik naar buiten ga. Elke buiten outfit wordt er in één keer bijzonder door! De outfit die ik vandaag laat zien draag ik graag als ik in het bos ga wandelen met mijn vriend. Ik heb deze combinatie nu al aardig wat keren aangehad, dus werd het hoog tijd om 'm ook aan jullie te laten zien! Ik vind de combinatie van de kleine houndstooth print met de grote houndstooth print en tartan print heel leuk! En jullie? Wat vinden jullie van deze outfit?

Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants and double sided primark scarf

Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants and double sided primark scarf
Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants and double sided primark scarf
Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants and double sided primark scarf
Fashion blogger outfit with a pearl collar Primark jumper
Fashion blogger outfit with a pearl collar Primark jumper and houndstooth pants
Fashion blogger outfit with a pearl collar Primark sweater
Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants, tartan Primark scarf and nude brogues
Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants, tartan Primark scarf and nude brogues
Fashion blogger outfit houndstooth / pied de poule pants, tartan Primark scarf and nude brogues
Cropped houndstooth pants and nude brogues - fashion blogger outfit

I'm wearing

Jumper with pearl collar - Primark
Houndstooth pants - Thrifted
Belt - H&M
Coat  - H&M
Double sided scarf - Primark
Earrings - Primark
Bag - Thrifted
Nude brogues - Mode Musthaves

Photos by Nathalie Kemna

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

25 comments

 1. Oh die sjaal is zo leuk! Ik baal zo dat ik er geen heb weten te bemachtigen! Heb alleen een hele korte vintage exemplaar kunnen vinden :)

  Fijne dag.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Kim! Ik had precies hetzelfde vorig jaar, haha!

   Delete
 2. Superleuk gecombineerd!
  x Angela // bouncingbrunette.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. De sjaal is echt helemaal geweldig!

  ReplyDelete
 4. Wauw ik zocht eigenlijk zo'n sjaal, helemaal perfect!<3 Nu heb ik een 'gewone' tartan sjaal van de Primark, haha.
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Staat je super! Ik wil die sjaal ook zo graag, so pretty <3

  ReplyDelete
 6. Die sjaal is echt super, ik was helaas ook te laat bij Zara. Misschien ook maar een kijkje nemen bij de Primark binnenkort! :)

  ReplyDelete
 7. De sjaal is echt geweldig! Heel mooi bij de oorbellen ook!
  Ik heb ook een nieuw outfit met tartan print op mijn blog staan, wat toevallig! :)

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 8. Echt weer een outfit die bij jou past! Heerlijk zo'n grote sjaal :)

  ReplyDelete
 9. Lovely chic outfit!! I like your blog, I hope you will visit mine!

  ReplyDelete
 10. Superleuke look Son! Die tartan sjaal is geweldig :)

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  ReplyDelete
 11. Ja ik ben er ook helemaal fan van! Ik vind het erg leuk in combinatie met je tasje.

  ReplyDelete
 12. Hij staat je prachtig hoor! En maakt je outfit echt af! x

  ReplyDelete
 13. Moooooie foto's! Fijne outfit.

  X Lauren

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10