Monday, October 6, 2014

Outfit of the Month | September

Hello sweeties!

EN: We're almost a week into October already, but I still wanted to show you a recap of my September outfits. As you can see, in the Netherlands, we still enjoyed some great weather in September! And it still is quite sunny for the time of year! Anyway, I posted 8 outfits last month and now, it's up to you to decide which one is the best! Hit the 'Read more' button to see all the outfits and to vote for the poll! Which is your favorite?
NL: Het is alweer bijna een week oktober, maar toch wilde ik nog graag een recap van mijn september outfits laten zien. Zoals je ziet aan de foto's, hadden we nog erg mooi weer in september! En nog steeds vind ik het heel zonnig voor de tijd van het jaar! Anyway, ik heb de afgelopen maand 8 outfits gepost en nu is het aan jullie om besluiten welke het leukste is! Klik op 'Read more' om alle outfits te zien en om te stemmen op de poll! Welke is jouw favoriet?


Which is your favorite outfit?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

17 comments

 1. Weer allemaal leuke outfits! Dat topje in #3 is ook echt super speciaal, leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Rachella! Die top is inderdaad heel speciaal! Als je hem van dichtbij ziet, zie je dat het een soort tweed stof is met gouden houndstooth patroon en pailletjes!

   Delete
 2. Die rode tas is echt geen favoriet item ofzo..
  Ik vind 5 het mooist, terwijl ik die rok bij mij zo lelijk vond. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, die rode tas ja... Je kan me er echt in uittekenen! Het was me nog niet eens opgevallen met het maken van deze post, maar 6 van de 8 zijn inderdaad met de tas. Ach, iedereen zo zijn favo's ;-)

   Delete
 3. Wat een mooie outfits weer. Altijd zo bijzonder en chic. Vind zelf nummer 3 echt het gaafst, maar 1 en 5 zijn ook prachtig! xx

  www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Eva! Heel leuk om te horen!

   Delete
 4. Kon niet kiezen, dan maar voor 3, 4 en 6 gestemd! :) Die vind ik echt super! Het is lastig om maar één te kiezen omdat zij zo verschillend zijn!
  xx, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor het stemmen Marky! Juist daarom heb ik ook de optie toegevoegd om meerdere outfits te kiezen! :)

   Delete
 5. Gestemd! Outfit 6 is mijn favoriet, maar ze zijn allemaal heel erg leuk! :-)

  ReplyDelete
 6. Nr 4 en 5 vind ik prachtig! Gorgeous girl! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 7. Mooie outfits, alleen niet mijn stijl hi hi.
  Ik stem op 7 :)

  ReplyDelete
 8. Waauw nummer 3 vind ik echt prachtig :)

  ReplyDelete
 9. Aaah moeilijk!! Ze zijn allemaal zo prachtig! Toch maar eentje gekozen, ben benieuwd welke er wint!

  x Linda
  http://lindakorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Ik vind al je outfits prachtig! Als ik toch een favoriet moet kiezen ga ik voor outfit 4 :) xo

  ReplyDelete
 11. Adore all these looks! x

  Erica
  www.eggcanvas.me

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10