Sunday, November 30, 2014

Outfit of the Month | November

Hello sweeties!

EN: Today is the last day of November, so time for a recap of the outfits I posted this month! Most of my outfits from this month were shot in New York City, as I went there for two weeks! I had such a great time! I will make a diary post about it later! But for now, you can check the 1 minute video I made about our trip! I posted 7 outfits this month and I lined them all up for you in this post. And I would love to know which of them is your favorite! You can let me know by voting on the poll and of course by leaving a comment!

NL: Vandaag is alweer de laatste dag van november en dus is het weer tijd voor een recap van mijn outfits! De meeste van mijn outfits van november zijn geschoten in New York, aangezien ik daar twee weken heen ben geweest. Ik heb echt een geweldige tijd gehad! Er komt nog een diary post over online! Voor nu kunnen jullie de video van 1 minuut bekijken die ik maakte van onze trip! Ik plaatste deze maand 7 outfits en ze staan hieronder allemaal in een overzicht. Welke is jouw favoriet? Je kan het me laten weten door te stemmen op de poll, maar natuurlijk ook door een reactie achter te laten!

And the winner of October was....

Peplum 50s Chique with 44% of the votes!
Love,

Sonja


Follow on Bloglovin
17 comments

 1. Ik vind je outfit op de schaatsbaan mooi maar de outfit met de groene rok vind ik het mooist!

  ReplyDelete
 2. Outfit 4 is mijn favoriet, wat heb je toch een leuke stijl!
  liefs

  ReplyDelete
 3. Ik stem voor 4 ! De outfit in combinatie met die outfit maakt het perfect!  ReplyDelete
 4. Ik vind al je foto's en outfits prachtig, maar nummer 7 is toch mijn grote favoriet :) Alles klopt gewoon; van je outfit tot locatie! xo

  ReplyDelete
 5. Oeh wat maak je het ons lastig met al die mooie looks! Ik vind de laatste het gaafste :)

  ReplyDelete
 6. Mijn favoriete outfit is nummertje 4 en 5!

  ReplyDelete
 7. Wow je fotografie is verbeterd he? Super mooi Sonja!!

  x Sophia

  Personal blog | Tao of Sophia
  Founder | Blog and The City

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Sophia! Leuk om te horen dat je verbetering ziet in mijn fotografie! :D

   Delete
 8. Mooie looks weer babe! Nr 1 is mijn favoriet, maar de laatste foto is super gaaf! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 9. Nummer 2 is PERRRRRFECT!!! :)

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 10. Mijn favoriet is outfit 4! :)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10