Sunday, November 9, 2014

NYC Outfit | On The Brooklyn Bridge

Hi sweeties!

EN: My first New York outfit is here! On our first day here, we went to downtown Manhattan where we took the ferry to Staten Island, we walked through the financial district and we went to the Brooklyn Bridge, which is where we shot these photos! I went to NYC one time before and ever since we planned this trip, I had the Brooklyn Bridge in mind as one of my outfit shoot locations. And I'm really happy with the result! The bridge itself is a beautiful backdrop, but from the bridge you can also see the Manhattan skyline and the Hudson river, which makes it a very versatile shooting location! On our first day, it was very warm and sunny. We didn't even have to wear a coat! Well, what do you think of my first NYC outfit and the photos?

I'm staying in NYC until the 16th. If you'd like to follow my adventures, you can follow me on my Instagram account @RedSonjaFashion!

NL: Mijn eerste New York outfit! Op onze eerste dag hier, namen we de ferry naar Staten Island, liepen we door het Financial District en bekeken we de Brooklyn Bridge. En op die laatste locatie hebben we deze foto's gemaakt! Ik ben een keer eerder in NYC geweest en sinds we deze trip boekten heb ik de brug in mijn hoofd gehad als locatie voor een van mijn outfit shoots. En ik ben zeker blij met het resultaat! De brug zelf is al prachtig, maar vanaf de brug kan je ook de Manhattan skyline en de Hudson rivier zien, waardoor het een heel veelzijdige shoot locatie is! Op onze eerste dag was het heel warm en zonnig. We hoefden niet eens een jas aan! Dus, wat vinden jullie van mijn eerste New York outfit en van de foto's?

Ik ben nog in New York t/m de 16e. Als je wil volgen wat ik daar allemaal doe, kan je me volgen op mijn Instagram account @RedSonjaFashion!

Fashion blogger outfit in New York with a beret and lace crop top

Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Fashion blogger outfit in New York with a beret and lace crop top
Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Vintage brogue shoes
Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Fashion blogger outfit in New York with a beret and lace crop top
Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Fashion blogger outfit in New York with a beret and vintage shoes on the Brooklyn Bridge
Fashion blogger outfit in New York with a beret and lace crop top

I'm wearing

Tube top - DIY (how to here)
Lace crop top - H&M
Rose print pencil skirt - Mango
Tights - Hema
Shoes - Vintage
Beret - From Paris
Earrings - Primark

Photos by the bf!

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

31 comments

 1. Heel erg leuke outfit en foto's! :-)

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's <3! Je ziet er heel mooi uit!

  ReplyDelete
 3. wauw zo leuk dat je in New York bent geweest!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, superleuk! Ik ben er trouwens nog steeds :)

   Delete
 4. Prachtige foto's zeg! Ik ben ook echt fan van je baret!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Je hebt echt zo'n elegante en vrouwelijke stijl! Je ziet er echt prachtig uit!
  Liefs
  www.revive-style.blogspot.nl

  ReplyDelete
 6. Great photos. You look so pretty!

  http://www.margifashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Mooi outfit en prachtige foto's!

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 8. Love the look. PERFECTE foto's, perfecte locatie!
  Beauty!

  Xx

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige foto's heeft je vriend van je gemaakt! Vooral die horizontale zijn echt AMAZING!

  ReplyDelete
 10. Lovely, very cute and chic :)

  http://ladyayla.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Jaaah super gaaf! Ik heb ook nog een hele gave spring foto op deze brug. Helaas had ik nog geen blog dus als ik ooit weer terug ga naar NY dan wil ik hier ook echt outfit foto's maken :). Je ziet er prachtig uit! Hoe is het daar? En lekker nog genieten <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 12. Je maakt altijd mooie foto's! Ik ben benieuwd; Wie is je fotograaf? Je vriend? :) Liefs, Roxanne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Roxanne! Dankjewel! Bij deze foto's is mijn vriend inderdaad de fotograaf, maar dat is eigenlijk alleen als ik met hem op vakantie ben. Verder maakt vooral Ellen van el-eventh.com mijn foto's! :)

   Delete
 13. I'm in love with you and your blog. Really awesome!!!
  ohmylouboutin.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. The photos are so beautifull, I really want to go to New York City one day!

  ReplyDelete
 15. Wat gaaaf! Echt een toffe locatie voor foto's. Ze zijn echt mooi gelukt! :)

  ReplyDelete
 16. Het zijn echt prachtige foto's geworden!
  Ik kan inderdaad ook geen betere locatie bedenken voor een outfitpost!
  Nog heel erg veel plezier daar in New York maar dat zal vast goedkomen!

  ReplyDelete
 17. Oh wat gaaf! En je ziet er ook prachtig uit! x

  ReplyDelete

 18. WAUW ik ben heel lang niet meer op je site geweest het was druk druk druk!!!!
  ik kom er nog is op omdat ik je outfits wou zien maar dat is niet het enige!!!!!
  ik wou je een vraag stellen!!!
  dus... ik maak een boek en ik zou graag wat sfeerfoto's hebben van personages!!!!!
  zou jij zo'n personage willen zijn!!!
  ????
  mag ik dan een paar foto's van deze site halen?????


  als je het niet wil is het niet erg!!!!
  je gaat hierdoor heus niet op de voorkant van een boek komen staan hoor ik ben nog maar 14 xDDDD!!!!!!!
  maar ik ga dat niet doen zonder dat je het weet!!!! :-D!!!!!!

  good luck :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Anonymous! Bedankt voor je lieve reactie en wat leuk dat je een boek aan het maken bent! Ik weet alleen niet hoe ik je moet benaderen, omdat ik geen e-mail adres of website zie staan onder je bericht. Zou je me een e-mail kunnen sturen erover? xx Sonja

   Delete
 19. als je dit niet wil moet je het maar zeggen dat is niet erg hoor :D

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10