Tuesday, November 25, 2014

Diary | Vintage & Record Fair - VerzamelaarsJaarbeurs

Hi loves!

EN: This weekend, I went to the International Collectors Fair in Utrecht. This fair is the biggest vintage event of Europe combined with the worlds biggest record fair. Which, as you might know, are both things I'm very enthusiastic about! It was the third time I went to the fair and I brought my boyfriend, my parents, my best friend and her boyfriend. None of us went home empty handed! I scored a new vintage hat (the ocre yellow one below), black lace evening gloves (to be seen in the video!) and we extended our record collection!


This time, I made a short video about the event, in which you'll see my favorite vintage stands, me trying on hats and a small part of the record fair! I also took some photos, which you can see after the jump! What do you think of the video and the photos? And did you ever visit this fair? The next edition will be on the April 11 and 12!

NL: Dit weekend ging ik naar de Verzamelaars Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het grootste vintage evenement van Europa gecombineerd met 's werelds grootste platenbeurs! En, zoals jullie inmiddels vast weten, is dat toevallig allebei heel erg mijn ding! Dit weekend ging ik voor de derde keer en nam ik mijn vriend, ouders, beste vriendin en haar vriend mee. Niemand ging met lege handen naar huis! Ik scoorde een nieuw vintage hoedje (de okergele hieronder), zwarte kanten avondhandschoenen (te zien in de video!) en we hebben onze platencollectie weer uitgebreid!

Deze keer heb ik een kort filmpje van het evenement gemaakt, waarin ik mijn favoriete vintage stands laat zien, een gedeelte van de platenbeurs en je ziet mij hoedjes passen! Na de 'Read more' knop zijn er ook nog foto's te zien. Wat vinden jullie van de video en foto's? En zijn jullie weleens bij deze beurs geweest? De volgende editie wordt gehouden op 11 en 12 april!


EN: So, what do you think of the fair? I will definitely be there again in April, when I have the time! 
NL: En, wat vinden jullie van de beurs? Als ik kan, dan ben ik er zeker weer bij in april! 

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

11 comments

 1. Mooie foto's heb je weer gemaakt! Ik denk dat je je echt in een andere wereld waant daar!

  ReplyDelete
 2. Woow. So many hats, perfect place for me! Love it really. Thank you for information about next one, I must be there :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Good to hear! Hope you can make it next time! It's a lot of fun!

   Delete
 3. Ohh wat gaaf zeg, hier wil ik graag een keer naartoe! Ik zie al zoveel leuke spulletjes :)

  ReplyDelete
 4. ik wilde er graag naar toe, maar helaas had ik al andere plannen. volgende keer beter!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, jammer! Volgende keer beter inderdaad! :-)

   Delete
 5. Wat leuk! Helemaal jouw stijltje :)

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  ReplyDelete
 6. Volgens mij heb je een hele leuke dag gehad daar!
  Leuke video heb je er van gemaakt! :)

  Ik zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje zou nemen op mijn blog.

  Liefs

  http://revive-style.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 7. I wouldnt know which hat to pick...so many gorgeous hats!

  xoxo
  Stella

  www.jadore-fashion.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I have the same thing! I loved so many! 'Luckily' not all of them suited me. Made it easier to choose!

   Delete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10