Friday, December 19, 2014

Christmas Lookbook Video

Hi sweeties!

EN: Today, I have something special for you! My very first lookbook video! In this video I'm showing you 4 different holiday outfits; three chic looks for Christmas dinners and one more of a cosy kind of look. I really had fun making this video and, for my first lookbook, I'm also really happy with the result! The video is only 2 minutes, so it won't take you a ton of time to watch. I hope you like it and I can't wait to hear your thoughts!
NL: Vandaag heb ik iets speciaals voor jullie! Mijn allereerste lookbook video! In deze video laat ik jullie 4 verschillende outfits voor de feestdagen zien; drie chique looks voor Kerst diners en één die meer cosy is. Ik vond het heel leuk om de video te maken en, voor mijn eerste lookbook, ben ik ook heel blij met het resultaat! De video duurt maar 2 minuten, dus het kost niet heel veel van je tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik hoor het graag!

Christmas / Kerst / Holiday Lookbook Video with Outfit InspirationEN: Click here if you can't see the video.
NL: Klik hier als je de video niet kan zien.

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

12 comments

 1. Geweldig printje op die eerste top! Ik vind de tweede combinatie superfeestelijk, prachtig dat groene jurkje. :)

  ReplyDelete
 2. Hahaha zo leuk gedaan! Ik vind de tweede erg mooi! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Rosh! De tweede is ook mijn favoriet! :-)

   Delete
 3. Heel leuk gedaan, Sonja!

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 4. Yay wat een leuke lookbook, heel tof gedaan! :)
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh, dankjewel Emma! Vind ik leuk om te horen!

   Delete
 5. Vet leuk Sonja, je hebt zo'n heerlijke eigen stijl. En wat een volgers, super leuk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Claudia! Leuk om te horen! En superleuk inderdaad dat m'n volgers zo hard gaan nu! :-)

   Delete
 6. Leuk filmpje Sonja! Knap dat je altijd op die palen van een hakken loopt haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Joanne! Haha, ik kan het inderdaad vrij goed volhouden op hoge hakken ;-)

   Delete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10