Wednesday, December 31, 2014

Outfit of the Month | December

Hi dears!

EN: Wow, it's the last day of December and of 2014 already! So today, it's time for the last 'Outfit of the Month' post of this year! Somewhere in January, I will also make an 'Outfit of the Year' post with all the 'Outfit of the Month' winners, in which you will be able to vote for your favorite outfit of 2014. But for now, I would love to know your favorite outfit of December! In December, I posted 8 different outfits on the blog. Which outfit do you like best? You can let me know by voting for the poll and of course by leaving a comment!


NL: Wauw, het is alweer de laatste dag van december én van 2014! Vandaag is het dus tijd voor de laatste 'Outfit of the Month' post van dit jaar! Ergens in januari ga ik ook nog een 'Outfit of the Year' plaatsen waarin ik alle 'Outfit of the Month' winnaars nog eens laat zien en waarin jullie kunnen stemmen voor jullie favoriete outfit van 2014. Maar voor nu hoor ik heel graag welke outfit jullie het leukst vonden in december! In december heb ik 8 outfits geplaatst op de blog. Welke outfit vinden jullie het leukst? Je kan het laten weten door te stemmen op de poll en natuurlijk door een reactie achter te laten!

Outfit of the Month | December

Outfit of the Month | December
Outfit of the Month | DecemberLove,

Sonja


Follow on Bloglovin

13 comments

 1. Het was moeilijk kiezen (zoveel leuke outfits!), maar ik heb toch op nummer 3 gestemd ;)

  En Sonja, ik wil je graag bedanken voor alle lieve reacties die je in 2014 op mijn blog hebt achtergelaten. Het betekent echt heel veel voor me en ik hoop je dan ook in 2015 weer terug te zien op Red Reiding Hood!

  Een heel gelukkig en gezond 2015!

  Love,

  Rowan


  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Rowan! En heel leuk om te horen dat je mijn reacties op jouw blog zo waardeert! Je ziet me zeker weer terug in 2015! Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst!

   xx Sonja

   Delete
 2. 2,4 and 8 but I voted for 4. I want to wish you a happy 2015. Kisses from Italy,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/
  https://www.facebook.com/eniwherefashion

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Eni! Happy new year to you too! xo Sonja

   Delete
 3. Replies
  1. Jaa, die vind ik zelf ook heel leuk! :-)

   Delete
 4. Wat een moeilijke keuze weer.. Ik denk dat ik nummer 3 toch het allermooiste vind! :)
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Allemaal zo mooi! Ik ga ook voor nummertje 3 :)

  ReplyDelete
 6. Ik ga toch voor nummer 4 en 6 :) Nummer 4 is gewoon zo perfect door de kerstboom op de achtergrond, het klopt gewoon. En nummer 6, omdat ik de hoed lekker stoer vind, maar toch vrouwelijk. Happy New Year!
  X Wilmke
  Www.winwonderland.com

  ReplyDelete
 7. Ik vind die met de polkadot sweater in New York zo leuk! Alvast een hele fijne jaarwisseling! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 8. 1 en 3 zijn echt mijn favorieten! Gelukkig nieuwjaar Sonja :)

  ReplyDelete
 9. Leuke outfits! 1.3 en 6 zijn mijn favorieten!
  Gelukkig Nieuw Jaar gewenst!!

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 10. Wat een hoop mooie outfits weer :) Ik heb op outfit nummer 4 gestemd, maar dat komt vooral door je prachtige rok en locatie! Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2015!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10