Monday, December 15, 2014

GESLOTEN | Primark Opening Den Haag | Win €50 giftcard!

Hi sweeties!

EN: Last thursday, I went to the press opening of the new Primark store in The Hague. It's the biggest one in the Benelux! The store looked very nice and chique and I also really like the current collection. In this post, I'm giving you a glimpse of what the store looks like. You can choose to either watch my vlog and shoplog video or look at the photos, if you prefer that! What do you think of the store?


NL: Afgelopen donderdag ging ik naar de persopening van de nieuwe Primark in Den Haag. Het is nu de grootste in de Benelux! Ik vind de winkel supermooi geworden en de huidige collectie vind ik ook erg leuk! In deze post laat ik jullie zien hoe de nieuwe winkel eruit ziet. Je kan kiezen of je daarvoor liever foto's kijkt of mijn vlog en shoplog video wil bekijken, met aan het eind een winactie waarbij je kans maakt op een Primark giftcard van €50! Na de 'Read more' knop leg ik uit hoe je deze kan winnen!
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag
Primark opening Den Haag

Win een Primark gift card van €50!

Wat moet je doen om te winnen?
 1. Volg mijn blog via Bloglovin' of abonneer je op mijn YouTube kanaal (als je beide doet, maak je twee keer kans!)
 2. Laat een reactie achter met je e-mail adres en vertel daarin waar je me allemaal volgt.
Extra kans maken?
 1. Like dit artikel op Bloglovin' 
 2. Voor elk social media kanaal waar je me volgt, krijg je één extra kans. Je kan me volgen op Instagram, Twitter, Pinterest, Facebook, YouTube, Lookbook en Bloglovin'!
De winactie loopt t/m de Kerst en daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar en krijg je de gift card z.s.m. opgestuurd!

Wat vinden jullie van de nieuwe winkel en van de foto's en video?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

56 comments

 1. Oh wauw wat een leuke winactie! Ziet er heel leuk uit<3 Ik volg je op Bloglovin', YouTube, instagram en Pinterest! :)
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Dat lijkt me echt een leuke Primark! Dat jurkje, super leuk!!
  Ik ben de laatste paar maanden niet meer geweest maar ik wil binnenkort toch weer even gaan om te kijken wat ze hebben. Wat zou het leuk zijn als ik met een gift card van maar liefst 50 euro de Primark in stap!
  Ik volg je op Bloglovin', Youtube, Pinterest, heb je post geliked op Bloglovin' en volg je op Instagram.

  Xx marjokevandewerken@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Hoi, ik volg je op youtube, bloglovin' (en geliked op bloglovin'), instagram en pinterest

  Xx lavina.heesterbeek@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Wat leuk Sonja en je hebt de 400 volgers gehaald!! Ik doe heel graag mee. Ik volg je met Bloglovin (hopelijk komen er nog meer bij :)) en op twitter en Instagram. Oh ja ik heb je bericht ook even geliked :D

  ReplyDelete
 5. Ah wat lief dat je dit weggeeft! Ik ga binnenkort een dagje shoppen in Duitsland en deze bon kan ik dan zeker gebruiken :) Doe dan ook graag mee! Ik kan je alleen niet op bloglovin liken want heb problemen met inloggen :( Volg je wel op instagram :)

  liefs,
  Kim / info@vintageandbeauty.com

  ReplyDelete
 6. Wat super leuk dat je een giftcard weggeeft! Ik volg je op facebook, bloglovin en instagram

  ReplyDelete
 7. Te gek! Ik volgde je al via bloglovin en like het artikel. Daarnaast volg ik (of volgde je al) op de rest van de kanalen. Ik heb dus alles gedaan :) mijn mail: jessienap@live.nl

  ReplyDelete
 8. Heej
  Wat een leuke video
  Ik zou heel graag meedoen omdat ik nooit de kans kreeg om te gaan
  Het was altijd zo ver maar nu is er ook een primark geopend in mijn buurt.
  Dus ik zou heel graag willen winnen en eerste keer naar Primark gaan < 3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je kunt me bereiken op missceren@hotmail.be 😊😊😊

   Delete
 9. Oeeh ik ben dol op de Primark echt een té leuke win-actie dus :). Je hebt ook super leuke dingen gekocht.. Mijn Primark hartje slaat weer op hol <3.

  Ik volg je op bloglovin met email: adorebeauty@live.nl & heb het artikel geliked
  Youtube: lisa@theperfectyou.nl

  Je kunt me bereiken op: liesje_noya@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Oh wauw ik doe mee
  sylvanamontero@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Mooie jurk hoor! Ik vind de ruis nog best wel meevallen trouwens.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! En ja klopt! Ik was hem aan het editen met mijn koptelefoon op en dan is het veel duidelijker hoorbaar blijkbaar. :-)

   Delete
 12. Wat lief dat je dit doet! Ik doe graaag mee met je winactie! Ik volg je op twitter, facebook, youtube en bloglovin (:
  emelinas.blogspot@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Leuk zeg en ik kom regelmatig in Den Haag, dus ik moet zeker een keer een kijkje nemen. Ik volg je via FB, bloglovin en youtube en ik heb het artikel op bloglovin geliked.
  nynkeboer21@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Leuk artikel, mooie foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
 15. Ohhh wat gaat het toch snel met de Primark, ik was helemaal vergeten dat er ook al 1 in Den Haag wordt geopend. Binnenkort maar eens een kijkje gaan nemen. Ik doe mee aan de winactie: Ik volg je op Bloglovin en ik heb een heel groot deel van je blogs daar geliked (veel werk hahaha). Succes met het kiezen van de winnares! ;-)
  Ohja: cayalagrouw@gmail.com xx

  ReplyDelete
 16. Yayy, superleuke winactie. I am in! Ik volg al je social media en ik heb deze blogpost geliked. (:
  Mijn emailadres is: leilin@live.nl

  ReplyDelete
 17. Wow, wat een ontzettend schattig kerstboompje staat er op de achtergrond! Moest ik eerst even kwijt ;-)
  De nieuwe Primark locatie ziet er echt prachtig uit! Hele mooie winkel en geweldige nieuwe collectie.

  Je hebt altijd superleuke winacties, dus ook ik doe graag weer mee: ik volgde je al op Bloglovin' en via Twitter, had je al geliked op Facebook en volg je nu ook via Instagram, LookBook, Pinterest en heb me geabonneerd op je YouTubekanaal (allemaal via Olijfjeshop-account). Ook heb ik deze post geliked. Erg leuk om je nu 'via alles' te volgen! :-)

  Mailadres is: ingloriona@gmail.com

  Liefs,
  Eline

  ReplyDelete
 18. Oeeh, wat een leuke winactie! Ik volg je op Youtube en Bloglovin' enheb het bericht geliked! Duimen, duimen, duimen! Mijn mail is nappyhairz@outlook.com. xo

  ReplyDelete
 19. Dat polka-dot jasje... super! En zo goedkoop! :D

  ReplyDelete
 20. Ah, wat een geweldige actie! De fluffy trui met streepjes is zo leuk :) Ik volgde je al op heel veel kanalen, maar nu ook op Youtube! Mijn e-mail is keysofanouk@gmail.com xo

  ReplyDelete
 21. Hi dear... love your blog and tips and u have an international fan here!! (hehe all the way from Singapore!) ik volg je op instagram, bloglovin' and your youtube channel! :) I first chanced on your instagram via #ootd and have been following since.. en ik ben nu in NL voor werk and would like to win the Primark gift! Would be great.. love shopping there!!
  Also, would like to say i love love love dat you write in both engels en NL. helps me alot with learning dutch while i am here.. hehe! Keep up the awesome work u are doing!! xx <3 stargal.is@gmail.com (insta : @stargal)

  ReplyDelete
 22. Leuk ik doe ook mee Sonja. Ik volgde je al en nu ook op Youtube!

  Er staat weer een nieuwe giveaway online. Dit keer kun je €50 shoptegoed winnen bij paris2day. Doe je ook mee?

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 23. Wat leuk Sonja! En super leuk dat ik je even gesproken heb, was gezellig!
  Ik doe mee :). Volg je op Bloglovin en Youtube!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  Laurahbakker@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Gave winactie. Ik doe graag mee :-) Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas),via instagram (melissamaas1984), youtube (melissa van stipdonk), pinterest (melissavanstipd) en fb (melissa.vanstipdonkmaas) Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com) en fijne dagen alvast!

  ReplyDelete
 25. De Primark in Den Haag lijkt me een hele leuke en mooie winkel. Ik wil er graag heen in de Kerstvakantie.
  Hele leuke winactie, ik doe graag mee!:)
  Ik volg je op Youtube(Dido H), Pinterest(Dido), Bloglovin (ook geliked, Dido), Twitter(didohuizer), Lookbook(Dido) en Instagram(didohuizer_)

  Mijn e-mail is: dido.huizer@xs4all.nl

  ReplyDelete
 26. Superleuke actie! het is best lang geleden dat ik naar de primark ben geweest, en het lijkt me natuurlijk geweldig om er nog een x heen te gaan maar dan met een €50,- giftcard!
  Ik volg je op pinterest, facebook, lookbook, bloglovin en youtube met gewoon mijn naam : mijke tolenaars
  en op instagram met de naam : mijkeee.t en op twitter met : mijkeee''

  mijn email is : mijke2000@gmail.com

  groetjes, mijke tolenaars

  ReplyDelete
 27. Oeh leuke winactie! Ik doe graag mee :) Ik volg je via bloglovin, heb het bericht geliked en ik volg je op twitter :)

  ReplyDelete
 28. Ooh, I love the primark. Met 50 euro kan je daar echt zo veel kopen. Er zit er een bij mij in de stad dus als ik die bon win ga ik helemaal los
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) + twitter (@xsajo) en op youtube (005sannie500)
  Mijn e-mail: sandra_jonker8@Hotmail.com

  ReplyDelete
 29. Wauw, 50 euro.. daar kun je veel mee kopen bij de Primark! Helemaal super!
  Ik volg je via bloglovin, facebook en twitter en heb dit artikel ook een fav gegeven bij bloglovin !
  Spannend wie er met de prijs vandoor mag gaan!

  Mvg, Jayla ( jaylaveldt@hotmail.com )

  ReplyDelete
 30. Altijd leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je op YT en Bloglovin! :D En als extra op instagram

  Diolifestyle@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Leuk dat je er een winactie van maakt! Ik heb hetzelfde als jou haha. Al naar een aantal openingen geweest dus ook genoeg geshopt.
  Mooie items heb je gevonden, super geluk met dat jurkje zeg!

  ReplyDelete
 32. Wat een leuke winactie! Voor 50 euro zou ik wel een leuke feestdagenoutfit kunnen kopen! :) Ik volg je op bloglovin (en heb je artikel geliked), youtube, lookbook en pinterest!
  Groetjes, annika.den.hoed@hotmail.com

  ReplyDelete
 33. Hee, wat een super leuke shoplog op youtube! vooral dat jasje is echt awesome! zelf ben ik nog nooit naar de primark geweest. omdat het erg ver weg is en het een vermogen kost om er met de trein heen te gaan. maar met een giftcard van 50,- hoef ik alleen de trein te betalen en kan ik toch een keertje er heen. ik heb je geabboneerd en je video geliked! en ik volg je op instagram waar ik alle foto's heb geliked! helaas heb ik verder geen social media( ik heb er geen tijd voor) ik hoop dat ik alsnog kans kan maken!
  Groetjes, charlottesophie01@yahoo.com

  ReplyDelete
 34. Wauw! Ik doe mee, ik volg je op Bloglovin en Youtube! Ook heb ik het artikel geliked!

  Mijn emailadres is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

  ReplyDelete
 35. Wauw mooie primark! Ik ga binnenkort ook naar de primark dus die kadobon zou echt super goed uitkomen!
  Vind ook echt super lief idee om hem dan weg te geven. Ik volg je op youtobe en bloglovin en ook op social media.
  Ik hoop dat ik binnenkort lekker mag inslaan (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijn email is trouwens: anne.finnema@gmail.com

   Delete
  2. Ik volg je op youtobe, bloglovin, instagram, twitter en Facebook. Helaas heb ik de rest niet dus daar kan ik je niet volgen.

   Delete
 36. Super leuke actie en foto's! Ik zie nu al een paar items die ik zeker wil hebben..

  Ik like/volg je op:
  Bloglovin'
  Youtube
  Twitter
  Facebook
  Pinterest

  Liefs & alvast een fijne kerst!

  emmaseegers@hotmai.com

  ReplyDelete
 37. Ik zie al zoveel leuke dingen! (Zeg ik terwijl ik met mijn primark sjaal op mijn primark plaid in mijn primark onesie drink uit een primark mok) driekwart van alles wat ik heb komt van primark, dus ik doe zeker mee aan deze actie! Ik heb dan ook alle stappen uitgevoerd (en even een lookbook account aangemaakt hihi)
  Hieronder mijn gegevens ca social media:
  Pinterest, Facebook, bloglovin, lookbook en YouTube: Inge Kleefman
  Twitter: @carrot_cakess
  Instagram: @ilovecarrotcakes
  E-mail: ingekleefman12@gmail.com
  Fingers crossed!

  ReplyDelete
 38. Ik volgt je op instagram, Facebook, pinterest, bloglovin, youtube

  ReplyDelete
 39. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Die tasjes, en die jasjes, en de rokjes, wauw! Ik doe daarom graag mee. Ik volg je vanaf nu op Bloglovin en ik heb het artikel geliked! Mijn email is taravommeren@gmail.com

  X Tara

  ReplyDelete
 40. Primark :D Iedere keer als ik bij de primark kom, kom ik met heel veel kleding thuis. Ik zou heel graag winnen, ik koop dan een aantal leuke bloesjes en rokjes. Ik volg en like je op bloglovin (Beautyding). Ook doe ik youtube en twitter (beide Ehlands). Veel succes, Emharing@ziggo.nl

  ReplyDelete
 41. Vind het jurkje dat je geshopt hebt erg leuk en classy.
  Erg leuke en lieve weggeefactie verder,ik doe zeker mee! (:

  Mijn e-mail is trouwens: mirtevdriet!@gmail.com


  ReplyDelete
 42. Ik volg je overal :) Heb voor verschillende dingen een account aangemaakt om je te volgen haha.
  Hoop heel erg dat ik win :)
  Mijn emailadres is Cvanwoerkom@outlook.com

  x Chantal

  ReplyDelete
 43. Heei Sonja,
  Wat een leuke winactie, en wat lief dat je je eigen giftcard verloot!
  Ik doe zeker mee! :) ik volg je op Instagram, Facebook, Lookbook, Bloglovin, Youtube en Pinterest!
  Ik wou nog even zeggen dat je een super leuke filmpjes maakt, en dat je een hele leuke en overzichtelijke blog hebt!
  Mijn mail is: Bentegeuting@live.nl

  ReplyDelete
 44. Superleuk!! Ik doe mee :) ik volg je op Youtube en Bloglovin (heb het artikel daarop ook geliket)
  Mijn email is mnad96@gmail.com
  X

  ReplyDelete
 45. Ik wil altijd shoptegoed voor Primark winnen! Dat jurkje vind ik trouwens prachtig!

  - Volg je via Bloglovin' en abonnee via Youtube
  - glamourmoes@gmail.com
  - artikel geliked op Bloglovin'
  - volg je al via Instagram

  ReplyDelete
 46. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 47. Wat een leuke winactie. Wat een geweldige rokjes! Ik volg je trouwens op youtube.

  ReplyDelete
 48. super leuk dat je dit deelt, ik vind die tasjes zo mooi!

  ReplyDelete
 49. Leuke winactie, Ik heb helaas door de drukte niet zo goed kunnen shoppen deze keer. Dus ik ga nog eens terug en het is altijd leuk om iets extras te besteden te hebben. Ik volg je op alle kanalen behalve lookbook, met mijn naam (idwerd) of mijn blognaam (invisiblecreations). Liefs!

  ReplyDelete
 50. Ik kijk al heel mijn youtube leven naar uw filmpjes ik vindt ze allemaal heel erg leuk ik volg je nu alleen nog maar op instagram en youtube maar de rest ga ik ook doen ik ga een link op facebook en instafram zetten over jou filmpjes als ik heel verdrietig ben kijk ik naar jou shop loogs ik ben namelijk heel erg fan van shoppen ben een shopahollic xx cheyenne.katten.schoor@live.nl

  ReplyDelete
 51. Leuk! Ben ook erg blij dat er een in Groningen komt. Ik volg je op bloglovin.
  (Iris_veerman@hotmail.com)

  ReplyDelete
 52. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee en ik volg je op Bloglovin, heb daar het bericht geliked, op Twitter, Youtube, Pinterest en Instagram! (simone.vissers @hotmail.com)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10