Wednesday, January 28, 2015

Give Away | Green Skirt by Who's That Girl

Hi loves!

EN: Wooooo, it's my birthday! I'm turning 24! And as the Dutch saying goes:"Who has their birthday, shall provide treats!" It sounds a lot better in Dutch, I promise, haha! Therefore, today seemed the perfect day to post this give away! Remember this outfit, in which I was wearing a Who's That Girl dress? Well, I also got to pick an item to give away to one of you! I went for this super pretty retro style green skirt (worth €59,95), which you can see in the picture below. The skirt is a size M. Would you like to win this beauty? I'm telling you how you can participate below!

NL: Woehoe, ik ben jarig! Vandaag wandel ik alweer 24 jaar rond op deze mooie aarde! En wie jarig is trakteert en dus leek vandaag mij de perfecte dag om deze winactie online te zetten! Weten jullie deze outfit nog, waarin ik een jurk droeg van Who's That Girl? Ik mocht nóg een item uitzoeken om aan één van jullie weg te geven! Ik heb gekozen voor dit leuke groene retro stijl rokje (t.w.v. €59,95) dat jullie hieronder kunnen zien. Ik vind hem zelf echt supermooi! Het rokje is in maat M. Wil je deze winnen? Ik vertel hieronder hoe je mee kan doen!
EN:

What do you need to do to participate?
 1. Follow my blog on Bloglovin' or somewhere else, if you don't have Bloglovin'.
 2. Leave a comment, including your e-mail address and let me know where you follow me.
Extra entry?
 1. Like this post on Bloglovin' 
 2. For every social media platform on which you follow me, you get one extra entry. You can follow me on Instagram, Twitter, Pinterest, Facebook, YouTube en Bloglovin'!

NL:

Wat moet je doen om te winnen?
 1. Volg mijn blog via Bloglovin' of ergens anders als je geen Bloglovin' hebt.
 2. Laat een reactie achter met je e-mail adres en vertel daarin waar je me allemaal volgt.
Extra kans maken?
 1. Like dit artikel op Bloglovin' 
 2. Voor elk social media kanaal waar je me volgt, krijg je één extra kans. Je kan me volgen op Instagram, Twitter, Pinterest, Facebook, YouTube en Bloglovin'!

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


19 comments

 1. Gefeliciteerd meid, fijne dag! En wat een toffe actie, ben helemaal weg van de kleur!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd, hoop dat je een mooie dag hebt. En wauw wat een prachtig rokje, ik doe natuurlijk even mee ;) Volg je op alle kanalen. X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Marlijn! Heb een hele leuke dag gehad! Leuk dat je meedoet!

   Delete
 3. Gefeliciteerd! En wat een leuk rokje, vooral de kleur. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliket. En ik volg je op Instagram @Irissophia

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd! Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked, verder volg ik je via youtube en FB.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een prachtig rokje mag je weggeven!
  Mijn mailadres is: ingloriona@gmail.com
  Ik heb je post geliked en ik volg je al via alles :)

  ReplyDelete
 7. Het kan nog net;-): Happy Birthday!
  Wat een leuke give away, I'm in;-) en volg je op Bloglovin ( ByBird)
  Extra:
  - Hartje op Bloglovinvoor dit artikel
  - Instagram
  - YouTube
  - Pinterest
  Liefs,
  Berdien
  berdien_renes@yahoo.com

  ReplyDelete
 8. Nog gefeliciteerd! En wat een leuke winactie. Ik volg je op bloglovin (miloupieterse) en heb het artikel geliked. Ook volg ik je op instagram (@miloupieterse). milou.pieterse@live.nl

  Liefs!

  ReplyDelete
 9. Het rokje is niet helemaal mijn ding dus ik sla over, maar hij staat jou wel prachtig en ik wilde je ook gewoon nog even van harte feliciteren met je verjaardag (een dag te laat...sorry...).Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! xx

  www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 10. Mooi! Ik volg je via bloglovin :-) Ik weet niet precies hoe ik hier mijn mailadres kan invullen? bloglovin.com/felicia18 in ieder geval. Ik heb je een tijd geleden gemaild om te zeggen dat ik je blog zo leuk vond en dezelfde muzieksmaak had! liefs

  ReplyDelete
 11. Erg leuk. Misschien is het net iets te groot voor mij (meestal heb ik S), maar ik zou het dan dolgraag aan een vriendin willen geven. Leuk als verjaardagscadeau; ze is volgende maand jarig.
  sepia [at] home . nl

  ReplyDelete
 12. Happy Birthday! I am a green addict!!! Sara @ dailypolish . com

  ReplyDelete
 13. hi Berry (; Happy B-day, Ik doe zeker mee om die rok te winnen, hij is zo mooi groen @-@!! Ik ben je gaan volgen op blovin

  ReplyDelete
 14. Ik doe mee hoera! Ik volg je op bloglovin, heb het geliked :) themindofanexchange@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. Allereerst, gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke winactie heb je georganiseerd! Ik wens de winnaar alvast veel plezier met de rok! Hij is inderdaad erg mooi ;)

  ReplyDelete
 16. Happy birthday I wish you thdt your blog always excist when you become grandmother because you are truly lady.

  I have just fell in love with your blog this night you catch me and I am so now obsessed with your blog I love Caro Emerald as well I would lije to participate in gives way and my e-mail is milucadivac@hotmail,comYou are so talented and please never stop to post.I would like that you tell us where we can find those amazing flowerish vintage bags that you wear.

  Thanks a lot and God luck

  ReplyDelete
 17. I made a mistake my e-mail is milicadivac@hotmail.com and I follow you on facebook,pinterest and instagram and Youtube

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10