Wednesday, January 14, 2015

Outfit of the Year | 2014

Hello sweeties!

EN: As you might know if you follow me a little over a month, I always do a montly outfit recap called 'Outfit of the Month'. In these posts, I always add a poll to let you vote for your favorite outfit of that month. And now I thought, why not show you all those 'Outfit of the Month' winners again and let you choose your favorite outfit of mine of the entire year of 2014?! I'm so very curious to see which outfit of mine is your absolute favorite of the year! I added a poll again and, in case you can't choose, you can also select multiple answers! The poll answers are clickable and lead you to the posts! I hope you like seeing all the 'Outfit of the Month' winners again and I can't wait to find out which is the winner of 2014!


NL: Zoals je wellicht weet als je me minstens een maand volgt, plaats ik elke maand een outfit recap genaamd 'Outfit of the Month'. In die posts voeg ik altijd een poll toe waarmee jullie op je favoriete outfit van die maand kunnen stemmen. En nou dacht ik, waarom laat ik jullie niet al die 'Outfit of the Month' winnaars zien en laat ik jullie je favoriete outfit van mij van het jaar 2014 kiezen?! Ik ben echt super benieuwd welke outfit van mij jullie absolute favoriet is! Ik heb dus weer een poll toegevoegd en eventueel kan je ook meerdere antwoorden selecteren! De antwoorden zijn aanklikbaar en brengen je naar de outfit posts! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om alle 'Outfit of the Month' winnaars nog eens te zien en ik kan niet wachten om te zien komen welke de winnaar van 2014 wordt!

Vintage fashion blogger outfit of the year 2014 recap


Vintage fashion blogger outfit of the year 2014 recapVintage fashion blogger outfit of the year 2014 recap
Vintage fashion blogger outfit of the year 2014 recap


Which is your favorite outfit of 2014?

January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

13 comments

 1. Leuke outfits! Ik vind vooral de laatste drie het leukst:)

  xx Laura

  ReplyDelete
 2. Ik heb gestemd op mei & augustus, dat zijn mijn favorieten (:
  X Samyra
  van blogsamyras.blogspot.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Samyra! Augustus is ook een van mijn favorieten!

   Delete
 3. Ik kan niet kiezen!! Maar als ik het zo bekijk wordt het gauw tijd dat ik eens rokken ga kopen want dat draag ik te weinig! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Merdjelin! Zeker doen, rokken zijn superleuk! :D

   Delete
 4. Wat een onwijs leuke outfits allemaal, ik kan niet kiezen haha :')
  Heb uiteindelijk maar op maart en december geklikt...
  X Emma

  ReplyDelete
 5. It's impossible to choose one, they are all very nice! :)

  x, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 6. So many great outfits, was so tough to narrow it down to just one but I did it :) May was my winner but you have an amazing wardrobe. New follower right here xx Tanya | Glamour. Glitter. Gloss.

  ReplyDelete
 7. Ik ben het er zo niet mee eens dat die gele NY jurk er niet tussen staat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, thanks! Ik was zelf ook verbaasd welke outfit in december de meeste stemmen had gekregen! Maar vind het wel leuk om te zien wat mijn lezers de leukste outfits vinden! :-)

   Delete
 8. I really love your hair color dear! Nice job for your blog

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10