Wednesday, February 25, 2015

8 Ways To Wear | Black High Waisted Skinny Jeans

Hello sweeties!

EN: Since I bought a new pair of black high waisted skinny jeans in New York in November, I already wore them quite some times! So, I figured it was about time to make a 'Ways To Wear' post about my favorite (and only, can you believe it?!) pair of jeans! You can combine black high waisted skinny jeans with basically everything, but I thought it would be fun to show you how I like to wear them as an extra inspiration! I usually like to wear them with a fun print or outstanding colour, to give the look something extra. Also, I really like to wear them with fun, printed socks and/or a beret. I'm wearing a beret in 6 out of the 8 outfits below, haha! So, off to the looks! Which is your favorite? And how do you wear black high waisted skinny jeans?

NL: Sinds ik een nieuwe zwarte hoge taille skinny jeans kocht in New York in november, heb ik hem al behoorlijk vaak gedragen! Wat mij betreft dus hoog tijd voor een 'Ways To Wear' post over mijn favoriete (en enige, kunnen jullie het geloven?!) spijkerbroek! Je kan een zwarte high waisted skinny jeans natuurlijk met zo ongeveer alles combineren, maar het leek mij toch leuk om te laten zien hoe ik hem graag draag, als extra inspiratie! Meestal draag ik hem graag in combinatie met een leuke print of een opvallend kleurtje, om de outfit net dat beetje extra te geven. Ook vind ik het leuk om er geprinte sokken en/of een baret bij te dragen. Ik draag een baret in 6 van de 8 outfits hieronder, haha! Welke is jouw favoriet? En hoe dragen jullie een zwarte hoge taille spijkerbroek?

8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans

8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Foggy in Amsterdam
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
NYC Outfit | Our Last Day in the Concrete Jungle
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Vintage Casual
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Houndstooth is Always a Good Idea
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Preppy Print Mix
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Shooting in the Dark
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Shooting in the Dark
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
NYC Outfit | Ice Skating in Central Park
8 Ways to wear a black high waisted skinny jeans
Outfit | Colourful Stripes

EN: My jeans are from Levi's and the exact pair is available here. Which is your favorite combo out of these? And how do you like to wear black high waisted skinny jeans?
NL: Mijn broek is van Levi's en het precieze model is o.a. hier te krijgen. Welke van deze combinaties is jouw favoriet? En hoe draag jij een zwarte high waisted skinny jeans?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


This post contains an affliate link.

9 comments

 1. Ik vind 't zelf het mooiste om een high waisted jeans te dragen met een korte top of een strak shirtje er in. De zwart-wit combinaties zijn mijn favoriet :)

  ReplyDelete
 2. Super mooie foto's en outfits! Ik vind de combinatie met de stipjes trui vooral leuk, maar dat kan ook komen doordat ik die foto zo enorm gaaf vind met de 'yellow cabs' op de achtergrond :). Ik was trouwens wel heel benieuwd naar de broek, maar de link doet het niet bij mij, enig idee hoe dit kan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Sasha! Wat raar dat de link het niet deed! Ik heb 'm nu gefixed! :-)

   Delete
 3. Ik vind vooral de 2e outfit echt super tof!

  ReplyDelete
 4. Geweldige outfits! Ik draag echt alles met mn high waisted jeans, zit gewoon veel lekkerder!

  ReplyDelete
 5. Hele mooie outfits met je ermee gemaakt. Ik vind vooral de 5e met het zwart met witte bloesje erop het mooiste!

  ReplyDelete
 6. Hey Sonja :*

  Great post!
  Your look is so cute *_*

  xx Patricia

  ReplyDelete
 7. Ik kan echt niet meer leven zonder een zwarte (of ├╝berhaupt) jeans met een hoge taille. Staat je prachtig en een voor een mooie looks! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 8. Hele mooie combinaties! Ik heb zo'n black high-waisted broek een tijdje gehad, inmiddels is hij een beetje versleten.. Tijd voor een nieuwe (:

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10