Monday, February 16, 2015

Outfit | Back to the 60's

Hi dears!

EN: Today, I'm showing you an outfit with more of a 60s vibe! I started this outfit with the skirt and the skirt is already very 60s! Bannou calls it their 'Twiggy skirt' for a reason! I decided to keep the rest of the outfit 60s style as well and so, I added the bow shirt, pale dotted tights, my vintage boots and my favorite retro bag! At first, I was really wondering what kind of shoes to wear with this look. The skirt is pretty short, so I was afraid it would be a bit cold with short shoes. But then I remembered I owned this pair of boots! And next to making this look a little more warm, they also really finish it, I think! So, what do you think of this combo?

NL: Vandaag laat ik jullie een jaren '60 stijl outfit zien! Ik begon deze outfit met het rokje, dat al heel 60s is! Bannou noemt het niet voor niks haar 'Twiggy rokje'! Ik besloot de rest van de outfit ook in jaren '60 stijl te houden en dus pakte ik de blouse met strik, bleke panty met stippen, mijn vintage laarzen en mijn favoriete retro tas erbij! Ik wist eerst niet zo goed wat voor schoenen ik hierbij aan moest, aangezien het rokje best wel kort is en ik dus bang was dat het wat koud zou zijn. Maar toen herinnerde ik me dat ik deze laarzen had! En naast dat de laarzen mijn outfit wat warmer maken, maken ze het wat mij betreft ook helemaal af! Wat vinden jullie ervan?

60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with pale dotted tights

60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with pale dotted tights
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with pale dotted tights
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with pale dotted tights
60s Retro Vintage Fashion Blogger Outfit with a twiggy style skirt

I'm wearing

Cherry earrings - SIX
Bow blouse - Urban Outfitters
Retro skirt - Bannou via I Love Vintage
Coat - H&M
Bag - Thrifted
Tights - UK Tights *
Boots - Vintage

Photos by my boyfriend

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin
* This is an item which I received for free.

12 comments

 1. Dat rokje vind ik echt prachtig. Mooie combinatie en wat heb je een mooie benen!

  ReplyDelete
 2. Oh die rok is zo gaaf! Echt perfect bij dat blousje! Volgens mij heb ik ook zo'n blousje nog in mijn kast. Alleen dan zonder een kanten kraag :)

  Liefs,
  Kim / www.vintageandbeauty.com

  ReplyDelete
 3. This is such a great look, and it really suits you x
  Laura | A Life With Frills

  ReplyDelete
 4. Wat een mooi rokje, prachtige combi met dat blousje!
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Wat een gave rok! Mooie foto's ook. Ik heb hier een keer met Cana geshoot maar het was toen zo druk dat we maar op zoek gingen naar een andere locatie haha

  Liefs,
  Hazal

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Hazal! Jammer dat het er toen zo druk was! Er kwamen nu ook best wat mensen langs, maar we konden zo schieten dat we er niet echt last van hadden :-)

   Delete
 6. Wauw, heel mooi!! Ik vind je blouse en jas echt prachtig!♥♥

  ReplyDelete
 7. Wauw wat een prachtig rokje!
  Ik ben heel erg blij dat zulke retro rokjes weer helemaal terug komen!
  Je kunt ze nu eindelijk weer overal kopen en ze staan zo ontzettend leuk!

  ReplyDelete
 8. Oh my , you look so lovely like this!! I really love the skirt, it has such a nice print and the blouse is very romantic and feminine :D

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10