Wednesday, February 11, 2015

Personal | Meet Minoes

Hello dears!

EN: I've always been a huge cat lover. I had a cat when I lived with my parents and I always knew I wanted to have my own cat once I would have my own place. Luckily, my boyfriend also liked the idea of getting a cat, so last thursday, we adopted a lovely lady cat from the animal shelter! We named her Minoes. She's 8 years old and she's so sweet! She follows me around the apartment and she is a huge cuddle bug! We're so in love with her!

In this post, I'm showing you some photos that I took of her while she was exploring her new home. I hope you like a personal post like this, for a change! I don't share personal updates on here that often, but I'm just so happy with her, I just had to share her with you! Those who follow me on Instagram; get ready for some kitty shots once in a while, haha!


NL: Ik ben altijd al gek op katten geweest. Ik had een kat toen ik bij mijn ouders woonde en ik wist altijd al dat ik mijn eigen kat wilde als ik op mezelf ging wonen. Gelukkig vond mijn vriend dit ook een leuk idee en dus hebben we afgelopen donderdag een poes geadopteerd uit het asiel! Ze heet Minoes, is 8 jaar en ze is zó lief! Ze volgt me overal door het appartement en ze is zo'n knuffelkont! We zijn helemaal verliefd op haar!

In deze post laat ik jullie een aantal foto's zien die ik van haar genomen heb terwijl ze haar nieuwe huisje aan het verkennen was. Ik hoop dat jullie deze persoonlijke post leuk vinden! Ik deel normaal niet zoveel persoonlijke updates op mijn blog, maar ik ben gewoon zo blij met haar dat ik haar even met jullie moest delen! Degenen die mij volgen op Instagram kunnen vanaf nu dan ook af en toe een kattenfoto verwachten, haha!

Personal: Meet my cat Minoes

Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes
Personal: Meet my cat Minoes

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

16 comments

 1. Aaah wat een scheetje! En wat goed dat je een poes uit het asiel hebt geadopteerd, mijne komt ook uit het asiel, dat geeft echt veel voldoening :)

  Fijn dat het zo'n lieverd is, en kattenfoto's vind ik helemaaal niet erg. Ik ben ook gek op katten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Schattig is ze he?! Geeft inderdaad zeker voldoening om haar uit het asiel gehaald te hebben. En goed om te horen dat je kattenfoto's niet erg vindt, haha!

   Delete
 2. Aah wat leuk dat jullie haar geadopteerd hebben uit het asiel! Aan de foto's te zien is ze volop aan het genieten van haar nieuwe huis en baasjes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Marion! Dat is ze zeker! Ze zit as we speak op mijn schoot, haha!

   Delete
 3. Ahh wat lief! Ik houd ook echt van katten, ben er ook mee opgegroeid.

  Jules x

  ReplyDelete
 4. she is cute.

  http://prettywatermark.blogspot.in/

  ReplyDelete
 5. Op bijna alle foto's de ogen dicht; ziet eruit als een tevreden poes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, ja he! Dat is inderdaad wel een goed teken :-)

   Delete
 6. Aw! Minoes is echt heel cute!, lieve foto's. Ik ben ook echt een kattenmens:)

  ReplyDelete
 7. Wat een schat van een kat moet dit zijn! :) x Frederique - http://fablefrique.com fashion blogger

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke foto's! Ontzettend lief en schattig<3
  X Emma

  ReplyDelete
 9. so lovely you adopted that cat. That pose when she closes her eyes....so super cute!!

  lacee swan

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10