Monday, March 2, 2015

Outfit | Casual Chique with Sheer Socks

Hi sweeties!

EN: This past weekend, I was feeling slightly ill. However, I did have a lunch date with Ellen, so I put together a comfortable and warm, yet chique kind of outfit. When I'm not feeling well, it kind of seems to help me to put on some make-up and wear heels. It sounds crazy, but I instantly feel like it's all not that bad, haha! Also, the sun really helped with that as well! Being able to wear my favorite polka dot sunglasses and shooting in the sun, made me feel so much better! And what do you think of my socks? They're from the same kind of material as tights and I really love that the pattern is made from alternately sheer and opaque stripes.The wind was blowing so hard when we took these photos, but I actually really love how my hair is flowing in these photos! So, what do you think of this outfit?
NL: Het afgelopen weekend voelde ik me niet helemaal lekker. Wel had ik een lunch date gepland met Ellen, dus besloot ik een comfortabele en warme outfit te dragen die toch ook nog chique was. Als ik me niet zo lekker voel, helpt het mij op de een of ander manier om me op te maken en hakken te dragen. Het klinkt heel raar, maar ik voel me dan gelijk veel beter, haha! Ook heeft de zon me daar heel erg bij geholpen! Ik werd zo er zo blij van dat ik mijn favoriete stippen zonnebril weer kon dragen en dat we outfit foto's konden maken in de zon! Wat vinden jullie trouwens van mijn sokken? Ze zijn van panty-materiaal en ik vind het zo leuk dat het patroon gemaakt is van doorschijnend en ondoorzichtige panty-stof.

Het waaide trouwens super hard toen we deze foto's maakten, maar eigenlijk vind het wel leuk hoe mijn haar nu waait op de foto's! Wat vinden jullie van deze outfit?

Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks

Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks
Retro fashion blogger outfit with a long aztec cardigan, beret, high waisted jeans and sheer striped socks

I'm wearing

Beret - From Paris (similar)
Polka dot sunglasses - H&M (similar)
Pearl earrings - Bolton's (similar)
Top - Bolton's (similar)
Long aztec cardigan - Shoeby (similar)
Red bag - Thrifted (similar)
Black high waisted jeans - Levi's (same)
Sheer striped socks - Hema (similar)
Brogue heels - Van Haren (similar)

Photos by Ellen Oudejans

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

10 comments

 1. Lovely outfit.

  www.mydailywear.co.uk

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's en mooie look! Ik zou het zo dragen, ik denk wel met andere schoenen.

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een mooie outfit met die patroontjes! Superleuke sokken :)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. You are an amazing stylist
  www.populairelife.co.uk

  ReplyDelete
 5. Nice outfit! Love all the little details!

  xo, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 6. Super outfit en ohh wat een geweldige sokjes! :)
  Serieus van de Hema? Ik heb ze daar nog nooit gezien!

  ReplyDelete
 7. So gorgeous and Parisian! I love this outfit, it's super chic :)

  Kisses, Kali
  www.kalisinspiration.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10